ΤΟΠΙΚΟ

Εκπαιδευτές Διαιτησίας ΕΠΣΘ στις Εθνικές κατηγορίες

εκπαιδευτές-διαιτησίας-επσθ-στις-εθν-65465

Ανακοινώθηκε η λειτουργία Νέας Σχολής Διαιτησίας

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοινώθηκαν οι ανανεωμένοι πίνακες με τους εκπαιδευτές διαιτησίας της 1ης, 2ης και 3ης Εθνικής κατηγορίας για την περίοδο 2015-16.

Για την ΕΠΣ Θεσσαλίας αξιολογήθηκαν οι:

  • 1η Κατηγορία: Κανούλης Σπύρος, Σακαρίκος Θωμάς
  • 2η Κατηγορία: Κουζάκης Γιάννης
  • 3η Κατηγορία: Κρητικός Δημήτρης, Παγωνόπουλος Γιώργος

Νέα Σχολή Διαιτησίας

Κατόπιν των ανακοινώσεων η ΤΕΔ/ΕΠΣΘ προχώρησε στην ανακοίνωση της λειτουργίας νέας σχολής διαιτησίας. Η σχολή θα λειτουργήσει υπό την αιγίδα της ΚΕΔ/ΕΠΟ με εκπαιδευτές τους Θωμά Σακαρίκο όπως επίσης και τον αντιπρόεδρο της ΤΕΔ κ. Ιωάννη Κουζάκη. Οι αιτήσεις συμμετοχών θα γίνονται δεκτές στα γραφεία της Ενωσης. Παράλληλα όπως ανακοινώθηκε θα λειτουργήσουν και ακαδημίες διαιτητών.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΕΠΣ Θεσσαλίας και η Τοπική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνει τη λειτουργία Νέας Σχολής Διαιτησίας Ποδοσφαίρου υπό την αιγίδα της ΚΕΔ/ΕΠΟ. Οι αιτήσεις συμμετοχής υποψηφίων διαιτητών θα γίνονται δεκτές στα γραφεία της Ενωσης (Ροζού 17 με Ερμού, τηλ. 24210 27147) από τις 15/3/2016 μέχρι και τις 30/3/2016.

Οι υποψήφιοι νέοι διαιτητές θα πρέπει να είναι ηλικίας 16 έως 32 ετών, να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι γυμνασίου και να υποβάλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  1. Τίτλους Σπουδών
  2. Αντίγραφο ποινικού μητρώου
  3. Φωτοαντίγραφο της Αστυνομικής Ταυτότητας
  4. Πιστοποιητικό γεννήσεως.

Για τους αλλοδαπούς επιπρόσθετα απαιτούνται νόμιμα επικυρωμένες φωτοτυπίες άδειας παραμονής και διαβατηρίου. Ταυτόχρονα θα λειτουργήσει και ακαδημία νέων δόκιμων διαιτητών ηλικίας 14 έως 16 ετών. Οι δόκιμοι αυτοί διαιτητές σε περίπτωση επιτυχίας τους στις εξετάσεις, θα αγωνίζονται αποκλειστικά στα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Με τη συμπλήρωση του 16ου έτους της ηλικίας τους, οι δόκιμοι νέοι διαιτητές, θα πρέπει να παρακολουθήσουν επιτυχώς νέα εισαγωγική σχολή διαιτησίας, για να μπορούν να αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα.

Υπεύθυνος της Σχολής Διαιτησίας είναι ο εκπαιδευτής κ. Σακαρίκος Θωμάς (τηλ. 6974098499) καθώς και ο Αντιπρόεδρος της ΤΕΔ/ΕΠΣΘ και εκπαιδευτής κ. Κουζάκης Ιωάννης (τηλ. 6974994608)».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου