ΤΟΠΙΚΟ

Με 16/18 ψήφους νέος πρόεδρος στην ΕΠΣΘ ο Μ. Καλόγηρος

με-16-18-ψήφους-νέος-πρόεδρος-στην-επσθ-ο-μ-650259

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των αρχαιρεσιών στην ΕΠΣ Θεσσαλίας, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσω της ηλεκτρονικής ψηφιακής κάλπης ΖΕΥΣ.

Πρόεδρος της ΕΠΣΘ θα είναι ο Μίλτος Καλόγηρος, ο οποίος έλαβε 16 ψήφους, από τα 18 σωματεία που ψήφισαν, ενώ ο αριθμός των μελών του ΔΣ της ΕΠΣΘ θα είναι 9 από 11 μέχρι πρότινος. Υστερα από την καταμέτρηση, τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Τακτικοί υποψήφιοι για το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Θ.

Μιλτιάδης Καλόγηρος 16

Βελάνης Δημήτριος 13

Σουγγάρης Θεολόγος 13

Καμπουρέλης Δημήτριος 12

Αγγελόπουλος Αθανάσιος 11

Λαμπρογιώργος Δημήτριος 11

Τσιαμήτας Βασίλειος 11

Κουκουσέλη Αργυρώ 8

Οικονόμου Χρήστος 8

Κλόντζας Ιωάννης 6

Αναπληρωματικοί υποψήφιοι για το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Θ.

Καθηνιώτης Πρόδρομος 14

Μπορίτας Ευάγγελος 7

Περκουλίδης Χρυσοβαλάντης 7

Υποψήφιοι για την Εξελεγκτική Επιτροπή

Παλάσης Πέτρος 15

Χουλιάρα Αικατερίνη 13

Κωστούλας Ηλίας 11

Αναπληρωματικοί για την Εξελεγκτική Επιτροπή

Μαγαλιός Τηλέμαχος 16

Οπως έγινε γνωστό οι σύλλογοι που είχαν δικαίωμα ψήφου είναι μόνο αυτοί που μέχρι την προκήρυξη των εκλογών είχαν εγγραφεί στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ και έτσι ενώ στις προηγούμενες εκλογές (22/2/17) ψήφισαν 44 σωματεία χθες ψήφισαν μόλις 18. Συγκεκριμένα, στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων από πλευράς ΕΠΣΘ έχουν εγγραφεί τα ερασιτεχνικά σωματεία των τριών ΠΑΕ (Ολυμπιακός Βόλου, Νίκη Βόλου, ΝΠΣ Βόλος), τρεις ομάδες της Γ’ Εθνικής (ΓΣ Αλμυρού, Δήμητρα Ευξεινούπολης, Διαγόρας Στεφανοβικείου) μια ομάδα εθνικής κατηγορίας γυναικών (Βόλος 2004) και από τις δυο τοπικές κατηγορίες από την Α’ οι: Ρήγας Φεραίος, Αγία Παρασκευή, Αγχίαλος, Μυρμιδόνες, ΑΟ Σκιάθου και από τη Β’: ΑΠΟΒ, Άνθιμος Γαζής, Ηρακλής Αγίων Θεοδώρων, Μαγνησιακός, Ελευθεριακός, όπως και η Σκόπελος που φέτος δεν αγωνίστηκε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου