ΤΟΠΙΚΟ

Δεν άντεξε στο φινάλε

δεν-άντεξε-στο-φινάλε-64038

Προηγήθηκε, αλλά ηττήθηκε με 2-1 από τον Αιγινιακό ο Πύρασος

Για κάτι παραπάνω από ένα ημίχρονο ο Πύρασος άντεξε χθες την πίεση του Αιγινιακού αλλά εν τέλει δεν κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω στην ήττα με 1-2 για την 26η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι παίκτες του Πυράσου αντιστάθηκαν σθεναρά στην ανωτερότητα της ομάδας της Κατερίνης, προηγήθηκαν στο σκορ με τον Αναστασίου (28’), αλλά μένοντας με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Μπασδάνη στο 40’ δεν μπόρεσαν να αποσπάσουν έστω το βαθμό της ισοπαλίας, ενώ εξέφρασαν και πολλά παράπονα για τις αποφάσεις του διαιτητή Γρατσάνη.

Παλικαρίσια στο ξεκίνημα

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι την αντίπαλη εστία με τον Κοντοβά να εκτελεί κόρνερ, με τον Μπασδάνη να κάνει την προβολή αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Σουτ του Γκούρτσα από καλή θέση πέντε λεπτά αργότερα δεν ανησύχησε τον Χαλάτση, με τον Πύρασο να κάνει το 1-0 στο 28ο λεπτό.

Συγκεκριμένα ο Βαγγελάκος βρήκε το Μαλακασιώτη ο οποίος ανατράπηκε από το Δήμου στο τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Τόλιο.

Ο διαιτητής Γρατσάνης καταλόγισε το πέναλτι αλλά δεν έδειξε όπως θα έπρεπε την κόκκινη κάρτα στον αμυντικό των Κατερινιωτών αλλά περιορίστηκε σε κίτρινη. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Αναστασίου, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του η οποία όμως στη συνέχεια έμεινε με παίκτη λιγότερο.

Από μαρκάρισμα του Μπασδάνη στον Γκούρτσα ο ρέφερι έδειξε την κόκκινη κάρτα στον αρχηγό του Πυράσου στο 38’ με τους Αγχιαλίτες να κρατάνε πλέον με νύχια και με δόντια το υπέρ τους 1-0 μέχρι και το ημίχρονο.

Κατέρρευσε στην επανάληψη

Στην επανάληψη τίποτα δεν έμελλε να είναι το ίδιο με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν πέναλτι για μαρκάρισμα του Κοντοβά στον Καρακατσάνη, αλλά ο Γιαζιτζόγλου έστειλε την μπάλα άουτ στο 47’.

Η ισοφάριση επιτεύχθηκε στο 51’ με τον Γκούρτσα να εκμεταλλεύεται την ολιγωρία του Στεφανή για να κάνει το 1-1 και 12 λεπτά αργότερα ήρθε και το 1-2 και αφού πρώτα ο Οικονόμου είχε αστοχήσει σε κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Αραμπατζή στο 53’.

Συγκεκριμένα το 1-2 έγινε στο 63’ με τον Ντίντακ να βρίσκεται απέναντι από το Χαλάτση, με τον τερματοφύλακα του Πυράσου να αποκρούει αρχικά αλλά να μην μπορεί να μπλοκάρει και μετά από νέο πλασέ ο Ισπανός έδωσε προβάδισμα νίκης στην ομάδα του.

Μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης ο Αιγινιακός απείλησε και πάλι στο 86’ με την κεφαλιά του Γκούρτσα ωστόσο να αποκρούεται από τον Χαλάτση, ενώ άστοχος ήταν από πλεονεκτική θέση ο Κουτσοσπύρος. Η τελευταία μεγάλη στιγμή του αγώνα ανήκε στον εξαντλημένο πλέον Πύρασο, όταν ο Μαλακασιώτης σούταρε μέσα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά το σουτ που έπιασε σταμάτησε στην αγκαλιά του Τόλιου.

ΠΥΡΑΣΟΣ – ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 1-2

Γ’ Εθνική – 26η Αγωνιστική

Σκόρερ: (28’ πεν. Αναστασίου – 51’ Γκούρτσας, 63’ Ντίντακ)

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)

Βοηθοί: Νατσιούλας, Καρακώστας (Λάρισας)

ΠΥΡΑΣΟΣ: Χαλάτσης, Γενιτσαρίδης (67’ λ.τρ. Χατζητρακόσιας), Κοντοβάς, Πλασταράς, Μαλακασιώτης, Στεφανής (57’ Μπόρας), Μπασδάνης, Βαγγελάκος, Τσιουρέλης (57’ Βουρδάκης), Μυργιώτης, Αναστασίου.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος, Αραμπατζής, Οικονόμου, Δήμου (52’ Λιόλιος), Ράτκο, Γιαζιτζόγλου, Καρακατσάνης, Ζούρκος (79’ Τάντιτς), Γκούρτσας, Ντίντακ (80’ Κουτσοσπύρος), Πέντα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου