ΤΟΠΙΚΟ

Ισόπαλη η 8η Περιφέρεια

ισόπαλη-η-8η-περιφέρεια-64003

Με 6 Βολιώτες… στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση κυρίως στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού η ομάδα της 8ης περιφέρειας, όπου αγωνίζονται Νέοι από τη μικτή της ΕΠΣ Θεσσαλίας, χθες αναδείχθηκε ισόπαλη με την 7η περιφέρεια, όπου παίζουν ομάδες της Αρτας, αγωνιζόμενη στο ΕΑΚ Βόλου «Τάκης Συνετόπουλος».

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η 8η περιφέρεια χθες έδωσε το πρώτο παιχνίδι της στο πλαίσιο της β’ φάσης του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων (φάση των 8) στο ΕΑΚ Βόλου. Ο προπονητής Γιώργος Γάτος παρέταξε την ομάδα του έχοντας έξι ποδοσφαιριστές από τη μικτή της ΕΠΣΘ στην αρχική ενδεκάδα. Ο λόγος για τους Κωνσταντίνου (τερματοφύλακας), Γιάτσο, Δημουλά, Αποστολίδη, Τσιανάκα και Σιώμο.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα της 8ης περιφέρειας έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να ανοίξει σχετικά νωρίς το σκορ. Συγκεκριμένα, στο 17ο λεπτό μετά από πάσα του Σιώμου, ο Κορέλας έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και με ωραίο σουτ έγραψε το 1-0. Η ομάδα της 8ης περιφέρειας στη διάρκεια του πρώτου 45λεπτου έχασε και άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ, αλλά οι Νέοι στάθηκαν άτυχοι στην ολοκλήρωση των φάσεων και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με αυτό το τέρμα.

Στην επανάληψη και ενώ όλοι περίμεναν ότι οι παίκτες του Γιώργου Γάτου θα κλείδωναν τη νίκη, δυστυχώς δεν είχαν καθαρό μυαλό, έκαναν αρκετά λάθη με αποτέλεσμα να δεχτούν την ισοφάριση. Στο 65ο λεπτό ο Βασιλόπουλος με απευθείας χτύπημα φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κωνσταντίνου, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

8η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (Γάτος): Κωνσταντίνου, Γ. Κυρίτσης, Γιάτσος (46’ Κακάμης), Δημουλάς, Αποστολίδης, Θ. Κυρίτσης, Ζιάκας, Τσιανάκας, Σιώμος, Αλεξανδρής (68’ Μπακογιάννης), Κορέλας (82’ Μπαντζέλας).

7η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (Καλόγηρος): Μπούκας, Βασιλόπουλος, Παππάς, Μάρκος, Καλαμποκάς, Βασίλας (46’ κυριακίδης), Βασιλείου, Μαργώνης (80’ Τσούτσης), Ροφίνας, Κτενάς (46’ Γαβρίδης), Φουρλατάρας.

Η επόμενη μονομαχία για την 8η περιφέρεια έχει οριστεί για την Τετάρτη 30 Μαρτίου όπου το σύνολο του Γιώργου Γάτου θα πρέπει να περάσει νικηφόρα από την αντίπαλη έδρα για να εξασφαλίσει την είσοδό του στην επόμενη φάση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου