ΤΟΠΙΚΟ

Προπονητής της Arsenal FC στην Αγία Αννα

προπονητής-της-arsenal-fc-στην-αγία-αννα-609784

Οι σχολές ποδοσφαίρου της Arsenal FC συνεχίζουν τις επισκέψεις προπονητών από τους «Κανονιέρηδες» σε σχολές στην Ελλάδα στο πλαίσιο του Arsenal Gap Year Program. Από τις αρχές Φεβρουαρίου, εκπαιδευόμενοι προπονητές από την αγγλική ομάδα επισκέπτονται το δίκτυο των σχολών ποδοσφαίρου της Arsenal στην Ελλάδα, προπονώντας τα παιδιά που συμμετέχουν στα προγράμματα σε συνεργασία με τους κατά τόπους προπονητές όπως έγινε και στο Βόλο.

Ετσι, από τις 9 έως τις 16 Μαρτίου, ο ABHAY VASHISTHA έδωσε το «παρών» στη σχολή ποδοσφαίρου Αγία Αννα της Arsenal FC στο Βόλο. Μαζί με τους προπονητές της σχολής, βρέθηκε κοντά στα παιδιά, τα προπόνησε για μία ολόκληρη εβδομάδα και τα βοήθησε να εξελιχθούν με κάθε τρόπο. Ταυτόχρονα, τα παιδιά είχαν μια πρώτης τάξης ευκαιρία να εξασκήσουν και τα αγγλικά τους.

Το Arsenal Gap Year Program δίνει σε νέους προπονητές την ευκαιρία να ασχοληθούν με το δίκτυο των σχολών ποδοσφαίρου της ομάδας σε κάθε άκρη του πλανήτη και στο τελικό στάδιο να κάνουν αίτηση για προπονητικό δίπλωμα επιπέδου UEFA.

Περισσότερες πληροφορίες για τις σχολές ποδοσφαίρου της Arsenal μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα τους στη διεύθυνση www.arsenalfootball.gr.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σχολή ποδοσφαίρου της Arsenal στο Βόλο μπορείτε να ζητήσετε στo τηλέφωνo 2421091545.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου