ΤΟΠΙΚΟ

Λευκή ισοπαλία στο Βελεστίνο ανάμεσα σε Ρήγα και Πύδνα

λευκή-ισοπαλία-στο-βελεστίνο-ανάμεσα-59128

Ισόπαλος δίχως τέρματα αναδείχθηκε ο Ρήγας με την Πύδνα Κίτρους στο Βελε στίνο. Το παιχνίδι διεξήχθη στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και οι Βελεστινιώτες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη σχεδόν τη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά τους έλλειψε το γκολ. Αντιθέτως, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν ελάχιστες φορές απέναντι στον Κεφαλά. Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική ισοπαλία του Ρήγα στην έδρα του.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο αγώνας

Αν και άργησε να βρει τα πατήματά του στο γήπεδο, ο Ρήγας μετά το πρώτο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου κατάφερε να ισορροπήσει το ματς, δημιούργησε φάσεις μπροστά στα αντίπαλα καρέ, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει σε ένα τέρμα. Η πρώτη φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 9ο λεπτό από τους φιλοξενούμενους. Ο Χάμος έπιασε ένα καλό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κεφαλά. Η επόμενη ευκαιρία ήρθε με τη συμπλήρωση των πρώτων 25 λεπτών.

Μετά από κάθετη μπαλιά του Γουτούλη, ο Σέττος βγήκε στην πλάτη της άμυνας, αλλά το σουτ του κατέληξε στον Ταταρίδη. Τρία λεπτά αργότερα ο Σέττος μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσίπι έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή, αλλά το γυριστό σουτ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Ταταρίδη. Η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος στο 30ο λεπτό, όταν ο πορτιέρο της Πύδνας απέκρουσε σε κόρνερ το φάουλ του Τσίπι, ενώ μετά την εκτέλεση κόρνερ ο Ζενούνι, από κοντά με το κεφάλι, έστειλε άουτ την μπάλα.Ο Κυπαρίσσης έξι λεπτά από το πρώτο σφύριγμα της επανάληψης αμαρκάριστος μπροστά στο τέρμα, δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή για να ανοίξει το σκορ, με τους γηπεδούχους να απαντούν με ένα σουτ του Σέττου μέσα από την περιοχή, που απέκρουσε ο Ταταρίδης έξι λεπτά αργότερα.

Στο 63ο λεπτό ο Ρήγας ζήτησε πέναλτι σε χέρι αμυντικού της Πύδνας, ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ φάουλ του Σπαθή. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι έχασαν επίσης μία ακόμη ευκαιρία να σκοράρουν, αφού ο πάντα έτοιμος Κεφαλάς μπλόκαρε σουτ του Κυπαρίσση, στο 76’.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Κορέτα σκόραρε με το κεφάλι για το Ρήγα, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Οι κυανόλευκοι, ωστόσο, δεν σταμάτησαν να πιέζουν για να φτάσουν σε ένα τέρμα.

Συγκεκριμένα στο 92’ ο Ταταρίδης απέκρουσε κεφαλιά του Σέττου από το ύψος της περιοχής, ενώ το μακρινό σουτ του ίδιου παίκτη δύο λεπτά μετά απέκρουσε εκ νέου ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων. Ο Ρήγας στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο, αφού ο Γκάγκας δέχτηκε και δεύτερη κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση στο 93’.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ – ΠΥΔΝΑ 0-0

Σκόρερ: ( – )

Διαιτητής: Ψυχούλας (Βοιωτίας)

Βοηθοί: Φίλος, Παγούρας (Βοιωτίας)

Κόκκινες: 93’ Γκάγκας

ΡΗΓΑΣ (Μπακάλης): Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Γκάγκας, Γουτούλης (66’ Γεωργατζής), Χατζής, Τσίπι (71’ Γκίκα), Κορέτα, Ζενούνι, Σέττος.

ΠΥΔΝΑ (Στύλος): Ταταρίδης, Λαζαρίδης, Κόλλα, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Πετρουζέλης, Παυλίδης (86’ Σαβελίδης), Καραγκούνης, Κυπαρίσσης, Χάμος (76’ Τρικαλόπουλος), Καμπλιώνης (46’ Ενιο).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου