AROUND THE WEB

Έκανε πρόταση γάμου μέσα στο γήπεδο

έκανε-πρόταση-γάμου-μέσα-στο-γήπεδο-583176

«Σκόραρε» στην καρδιά του 34χρονου αρχηγού της Δήμητρας, κάνοντας πρόταση γάμου μέσα στο γήπεδο

Μπορεί η ποδοσφαιρική ομάδα της Ευξεινούπολης «Δήμητρα» να μην έκοψε πρώτη το νήμα στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΘ Μαγνησίας, όμως ο Κυριάκος Παυλίδης, αρχηγός της ομάδας, κέρδισε χθες στο «πρωτάθλημα της αγάπης».

Η αγαπημένη του, Καλλιόπη Δήμου, «σκόραρε» στην καρδιά του, βάζοντας το καλύτερο γκολ, ένα γκολ που σίγουρα ο Κυριάκος θα θυμάται για πάντα.

Ενώ ο διαιτητής μετρούσε τα λεπτά για την έναρξη του αγώνα, με ένα πανό στη σέντρα του γηπέδου, το οποίο έγραφε «Κούλη θα με παντρευτείς;», η Καλλιόπη «σφύριζε» την έναρξη της κοινής της ζωής με τον Κυριάκο. Με πόδια που έτρεμαν από τη συγκίνηση και ενώ θεατές, ποδοσφαιριστές και παράγοντες είχαν ξεσπάσει σε χειροκροτήματα, ο καλός της, έσπευσε κοντά της , την πήρε αγκαλιά και φυσικά είπε το μεγάλο ναι που τους «ένωσε» για πάντα.

Τα δύο νέα παιδιά γνωρίζονται εδώ και κάμποσους μήνες. Ο Κυριάκος Παυλίδης, ως πυροσβέστης μπορεί να έμαθε να σβήνει φωτιές, όμως στην περίπτωση της Καλλιόπης, «η φωτιά» του έρωτα, συνεπήρε πολύ γρήγορα και τους δύο. Χθες, το νεαρό ζευγάρι επισφράγισε αυτήν την αγάπη, με έναν πρωτότυπο τρόπο, μακριά από τυπικότητες, αλλά με πολύ σασπένς.

Η Βολιώτισσα Καλλιόπη Δήμου, αισθητικός στο επάγγελμα, εδώ και ένα μήνα προετοίμαζε τη χθεσινή «έκπληξη», έχοντας μάλιστα τη στήριξη της διοίκησης και φίλων του Κυριάκου, στους οποίους είχε εκμυστηρευτεί, το όνειρό της. Χθες αποφάσισε να το κάνει πραγματικότητα.

Ηταν ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς μεταξύ της Δήμητρας Ευξεινούπολης με τον Πρωτεσίλαο. Λίγα λεπτά πριν τη σέντρα, η Καλλιόπη φτάνει στη σέντρα του γηπέδου μαζί με δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας και χωρίς δεύτερη κουβέντα, σηκώνεται το πανό. «Κούλη θα με παντρευτείς;», αναρωτιέται η Καλλιόπη, με τον Κυριάκο που έχει μόλις βγει από τα αποδυτήρια για να μπει στο γήπεδο, να βλέπει το σκηνικό και να κοιτάει αρχικά αμήχανα και μετά με δέος, τι συμβαίνει.

Αμέσως το βήμα του άρχισε να επιταχύνεται, στα τελευταία μέτρα πριν τη σέντρα του γηπέδου έγινε σπριντ, έως ότου προσεγγίσει την αγαπημένη του, την οποία αγκάλιασε με πάθος και έπνιξε στα φιλιά. Η απάντηση ήταν αναμενόμενη, όμως η 24χρονη Καλλιόπη Δήμου, δεν κρατήθηκε και ξαναρώτησε «Κούλη θα με παντρευτείς;» για να ακούσει αυτήν τη φορά πολύ δυνατά το «Ναι».

«Δεν έχω ακόμη συνειδητοποιήσει πως ακριβώς έγινε όλο αυτό. Είμαι πολύ συγκινημένος. Ήταν ένα σκηνικό που δεν το περίμενα και με άγγιξε πολύ. Μπορεί φέτος να μην πήραμε το πρωτάθλημα, όμως η χρονιά «έκλεισε» με τον καλύτερο τρόπο», είπε ο 34χρονος Κυριάκος στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ χθες το βράδυ, και ενώ ακόμη από τη φωνή του καταλάβαινε κανείς ότι «πετάει στα σύννεφα».

Η 24χρονη Καλλιόπη Δήμου «σήκωσε πανό» για την αγάπη της

Ο αρχηγός της Δήμητρας, Κυριάκος Παυλίδης, τρέχει προς τη σέντρα για να ανταποκριθεί στην πρόταση γάμου

Με αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο, τα δύο νέα παιδιά αποφάσισαν να «ενώσουν» τις ζωές τους

Και οι δύο τους θα θυμούνται για πάντα τον τρόπο με τον οποίο έγινε το πρώτο βήμα για την κοινή τους πορεία

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου