ΤΟΠΙΚΑ

Κλασική Οχηματοδρομία Πηλίου

κλασική-οχηματοδρομία-πηλίου-562948

To Vespa Club Volos και η Λέσχη Ιστορικών Οχημάτων Βόλου (Λ.Ι.Ο.Β.) διοργανώνουν την 1η Κλασική Οχηματοδρομία Πηλίου τη Κυριακή 19 Απριλίου.

Με εκκίνηση από την παραλία του Βόλου και με μια όμορφη διαδρομή που θα περάσει από Αγριά – Λεχώνια – Αγ.Βλάσιο – Αγ. Γεώργιο – Πινακάτες – Βυζίτσα – Μηλιές – Καλά Νερά, τα ιστορικά οχήματα θα διασχίσουν ένα όμορφο κομμάτι του Πηλίου.

Τα πληρώματα με τα οχήματά τους θα αρχίσουν να συγκεντρώνονται στην παραλία, μπροστά από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Παπαστράτος) από τις 9:30 το πρωί της Κυριακής και θα εκτίθενται στο κοινό της πόλης μέχρι την αναχώρησή τους στις 11:30.

Αναμένονται συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, και δεκτά είναι όλα τα οχήματα άνω των 20 ετών, σε καλή κατάσταση, και με ασφαλιστήριο σε ισχύ. Δεν υπάρχει παράβολο συμμετοχής και δεν είναι υποχρεωτικό οι συμμετέχοντες να ανήκουν σε κάποια λέσχη.

Θα γίνει ανασυγκρότηση και ολιγόλεπτη στάση στο Σταθμό των Μηλεών και η εκδήλωση θα καταλήξει στα Καλά Νερά όπου θα διεξαχθούν αγωνίσματα δεξιοτεχνίας και θα υπάρξει γεύμα και απονομές αναμνηστικών και μεταλλίων των νικητών των αγωνισμάτων.

Η όλη εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής (Ε.Ο.Ο.Ε.) μέλη της οποίας είναι οι διοργανώτριες λέσχες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου