ΤΟΠΙΚΟ

Καράτε και στην Αργαλαστή

καράτε-και-στην-αργαλαστή-532341

Νέο Σύλλογο Kyokushinkai Karate απέκτησε η περιοχή του Νοτίου Πηλίου με έδρα την Αργαλαστή. Η επίσημη έναρξή του έγινε το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στην αίθουσα ΚΕΓΕ του Δήμου Αργαλαστής με τον καθιερωμένο Αγιασμό.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν επιδείξεις Kyokushinkai Karate από τον αρχηγό και Ιωάννη Στεφάνου και επίλεκτους αθλητές της Πανελλήνιας Οργάνωσης οι οποίοι εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους γονείς και φίλους του συλλόγου πραγματοποιώντας θεαματικές τεχνικές αυτοάμυνας εκτάκτου ανάγκης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκ μέρους του Δήμου ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αργαλαστής κ. Γιώργος Τετζεράκης, ο οποίος εκπροσώπησε το Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου κ. Νικόλαο Φουρτούνα, η Διευθύντρια του δημοτικού σχολείου Μηλίνας κ. Νατάσα Ελευθεριάδου και πλήθος κόσμου. Τον κ. Στεφάνου και τον νέο σύλλογο στην Αργαλαστή καλωσόρισαν στον χαιρετισμό που απηύθυναν τόσο ο πατέρας Παναγιώτης όσο και ο πρόεδρος κ. Γιώργος Τετζεράκης.

Ο κ. Στεφάνου ευχαριστεί θερμά το Δημοτικό συμβούλιο και το Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου κ. Νικόλαο Φουρτούνα για την παραχώρηση της αίθουσας του ΚΕΓΕ.

Οσον αφορά τις εγγραφές για τη νέα εκπαιδευτική περίοδο 2013-2014, συνεχίζονται κανονικά στο νέο σύλλογο με εκπαιδευτή τον πτυχιούχο προπονητή Ιωάννη Στεφάνου και βοηθό τον κ. Επαμεινώντα Καϊάφα.

Σκοπός του νέου συλλόγου Kyokushinkai Karate στην Αργαλαστή είναι η διαπαιδαγώγηση των νέων παιδιών μέσω του καράτε, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ισχυρών και ηθικών χαρακτήρων, ένα απαραίτητο και σημαντικό μέρος του αθλητισμού, στο οποίο ο προπονητής κ. Στεφάνου ρίχνει τη μέγιστη βαρύτητα και προσοχή.

Τη συμπαράσταση του προπονητή, έχουν όλοι οι αθλητές από την αρχή της εκπαίδευσής τους και ειδικότερα τα νέα ταλέντα που επιλέγονται να ασχοληθούν με τον πρωταθλητισμό και την αγωνιστική ομάδα των Συλλόγων, μιας και η πολιτεία παρέχει σήμερα μέσω της Ομοσπονδίας (ΕΛ.Ο.Κ) τη μοριοδότηση των πρωταθλητών.

Η λειτουργία του νέου συλλόγου, δίνει τη δυνατότητα και την ευκαιρία στη νεολαία του Νοτίου Πηλίου να διδαχθούν και να γνωρίσουν το δυναμικό Kyokushinkai Karate, με στόχο τη δημιουργία ηθικών χαρακτήρων και πρωταθλητών από αθλητές και αθλήτριες του Νοτίου Πηλίου σε όλα τα επίσημα πρωταθλήματα της χώρας μας.

Ο σύλλογός θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 5μ.μ. – 10μ.μ και το Σάββατο 10:00π.μ. – 14:00 μ.μ. Σε αυτό το χρονικό διάστημα θα γίνονται παράλληλα εγγραφές και προπονήσεις. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6943910137 & 693 7956619.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου