ΤΟΠΙΚΟ

Ηρακλής Β.- Αγ. Παρασκευή 2-0

ηρακλής-β-αγ-παρασκευή-2-0-51990

Σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο λόγω της έντονης βροχόπτωσης, που δεν προσφερόταν για να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο, η Αγ. Παρασκευή ηττήθηκε με 2-0 από τον πρωτοπόρο Ηρακλή Β. και ψάχνει πλέον σε ένα από τα εναπομείναντα παιχνίδια να βρει τους βαθμούς που απαιτούνται, έτσι ώστε να επιτευχθεί και μαθηματικά η παραμονή στην κατηγορία, όσο το δυνατό γρηγορότερα.

Για την ομάδα της Αγ. Παρασκευής το παιχνίδι ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς, καθώς μόλις στο 6΄ η ομάδα το Στ. Μαλακασιώτη βρέθηκε πίσω στο σκορ, από αυτογκόλ του Ντάκου στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα πριν από τους επερχόμενους αντιπάλους του.

Το 2-0 που ουσιαστικά σφράγισε κάθε πιθανότητα των φιλοξενούμενων για κάτι καλύτερο, ήρθε στο 12’.

Η φάση που θα μπορούσε να αλλάξει τη ροή της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 7’, δηλαδή αμέσως μετά τη σέντρα του 1-0, όταν ο Γιάτσος έκανε σέντρα παράλληλα με το τέρμα, ο Παπακώστας έκανε την προβολή από τη μικρή περιοχή, όμως οι παίκτες του Ηρακλή πρόλαβαν να απομακρύνουν σε κόρνερ.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Ντάκος (46’ λ. τρ. Παναγιώτου), Βαν Ντε Γουίχε, Λούμπαρδος, Σιγάλας, Χατζημητροφάνης, Φραγκογιάννης, Παντελόγλου, Παπακώστας, Μαρμαρινός (81’ Κοτσέλος), Γάτσιος (70’ Κουτσιαρής).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου