ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Συνέχεια στις Σέρρες για τον ΟΜΑΘ

συνέχεια-στις-σέρρες-για-τον-ομαθ-517785

Μετά την επιτυχημένη παρουσία στο ράλι Οθρυς

Ενα ακόμη σαββατοκύριακο με επιτυχίες ολοκληρώθηκε για τους αθλητές του Ομίλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας που κατάφεραν στις δύο συμμετοχές που συμμετείχαν τελικά στο ράλι Οθρυς να ανέβουν στο βάθρο και μάλιστα σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες.

Ξεκινώντας από την Ν2 όπου οι Μιχαήλ-Κορίνθιος με Peugeot 106 ξόρκισαν επιτέλους την κακοδαιμονία και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο τερματίζοντας δεύτεροι στην κλάση τους, ανεβαίνοντας στο βάθρο σε μια κατηγορία με λίγες μεν, αλλά πολύ δυνατές συμμετοχές, κάτι που ισοδυναμεί με άθλο για όσους γνωρίζουν τα προβλήματα που αντιμετώπισε το πλήρωμα την εβδομάδα πριν τον αγώνα.

Στην Α6 είχαμε μια επιστροφή μετά από πολυετή αποχή αυτή του Πλάγου με Peugeot 106 που επέλεξε τον αθλητή Ρέντη Αλκη για να καθίσει στο δεξί μπάκετ. Οι δυο τους κινήθηκαν πάρα πολύ γρήγορα και εντυπωσιακά με αποτέλεσμα να πάρουν τη δεύτερη θέση τόσο στην Α6 όσο και στην F2, ενώ η ταχύτητά τους αποτυπώνεται και στην τελική κατάταξη όταν και βγήκαν τέταρτοι στη γενική βαθμολογία.

Πλέον επικεντρωνόμαστε στο σαββατοκύριακο που έρχεται και πιο συγκεκριμένα στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών-που φιλοξενεί ελληνικό αγώνα για πρώτη φορά από το 2005, όπου ο νέος αθλητής του σωματείου του ΟΜΑΘ Πατέτσος Δημήτρης θα κάνει τον παρθενικό του αγώνα. Ο Πατέτσος θα συμμετάσχει με ένα Citroen Saxo στην άκρως ανταγωνιστική κατηγορία των 1600 κ.εκ. με κύριο στόχο την απόκτηση εμπειριών, τη διασκέδαση και γιατί όχι τη διάκριση.

Στο σημείο αυτό ο Ομιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας θέλει να συγχαρεί τους επιτυχόντες του 1ου σεμιναρίου στελεχών Βόλου Κολοκοτρώνη Αικατερίνη, Κορίνθιο Γρηγόρη, Κωσταδιού Αναστασία, Μακρυγιάννη Κωνσταντίνο, Μόσιο Κωνσταντίνο, Μόσιο Σπυρίδων, Μόσχο Ιωάννη, Σαρρή Βίκτωρ, Τριανταφύλλου Νικόλαο, Τσιτσιγιάννη Αλεξάνδρα και Τσιτσιγιάννη Αθανάσιο που αποτελεί το 65% των συμμετεχόντων του σεμιναρίου κάτι που αντανακλά όχι μόνο τον ενθουσιασμό των συμμετεχόντων αλλά και τη μεταδοτικότητα των εκπαιδευτών Παπασταθόπουλο Νίκο και Ζηρόπουλο Σπύρο.

Ο Ομιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας εύχεται στους αθλητές του καλό αγώνα και καλή διασκέδαση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου