ΤΟΠΙΚΟ

Ζέσταμα στη Λάρισα για τον Σ.Δ.Υ.Β.

ζέσταμα-στη-λάρισα-για-τον-σ-δ-υ-β-512480

Με εντυπωσιακή επιτυχία και νέο ρεκόρ 557 συμμετοχών πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 10 Μαΐου στη Λάρισα ο 6ος Ιπποκράτειος Δρόμος 10 χιλιομέτρων. Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου με 27 μέλη και φίλους του να τερματίζουν τον αγώνα και πλέον προετοιμάζονται για τον 1ο Ημιμαραθώνιο Βόλου.

Ο Σ.Δ.Υ. Βόλου συγχαίρει και ευχαριστεί το αδελφό σωματείο Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, τους διοργανωτές και τους εθελοντές για την άψογη διοργάνωση και κάλυψη του αγώνα που άφησε απόλυτα ικανοποιημένους όλους τους συμμετέχοντες.

Οι 27 συμμετοχές των αθλητών και φίλων του Σ.Δ.Υ. Βόλου ήταν οι εξής: Σιδηρόπουλος Νίκος, Κυριαζής Μιχάλης, Παπαλεξίου Αλέξης, Αθηναίος Χρήστος, Βουρλογιάννης Αργύρης, Παλάντζας Κώστας, Στάμος Γεώργιος, Γάκης Δημήτρης, Καλαντζής Γιώργος, Δροσινός Αντώνης, Τρύφωνος Σπύρος, Παπαχρήστος Δημήτρης, Πατσαρούχας Ηλίας, Χαλκιάς Βασίλης, Παπαδόπουλος Θανάσης, Κυριαζής Κώστας, Βέργας Κωνσταντίνος, Κράβαρης Σάκης, Βαγγέλας Ιωάννης, Κοτρώνης Κώστας, Μπάρδας Χαράλαμπος, Μιχαλόπουλος Μάριος, Τζαβάρας Γιάννης, Βασιλειάδης Σταύρος, Τασιώνη Βάσω, Αρσενίου Απόστολος, Χαραλάμπου Ηλιάνα.

Στην τελική ευθεία

Πλέον το ενδιαφέρον όλων βρίσκεται στις ετοιμασίες για τον 1ο Ημιμαραθώνιο Βόλου και τον 22ο Δρόμο Υγείας που θα διεξαχθούν το ερχόμενο Σάββατο 23 Μαΐου το απόγευμα με πρωτοφανή αριθμό συμμετοχών από όλη την Ελλάδα, κάτι που θα φέρει τη Μαγνησία στο επίκεντρο του αθλητικού ενδιαφέροντος ενισχύοντας τον αθλητικό τουρισμό.

Καλούνται όλοι οι πολίτες του Βόλου και της Μαγνησίας να μετέχουν στον αγώνα είτε τρέχοντας τη διαδρομή, είτε ως εθελοντές, είτε βρισκόμενοι στους δρόμους που θα διεξάγεται ο αγώνας για να χειροκροτήσουν τους αθλητές, καθώς και να δείξουν κατανόηση για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα υπάρξουν το απόγευμα του Σαββάτου.

Πληροφορίες για τις εγγραφές που θα ολοκληρωθούν σήμερα Δευτέρα 18 Μαΐου, βρίσκονται στη σελίδα του συλλόγου στο facebook: https://www.facebook.com/sdyvolou?ref=hl και στο μπλογκ http://sdyvolou.blogspot.gr.

Τα οφέλη που προκύπτουν είναι ποικίλα για την πόλη του Βόλου και όλη τη Μαγνησία, καθώς ενισχύεται ο αθλητικός τουρισμός χάρη στους επισκέπτες που θα βρεθούν μαζικά στην περιοχή με τις οικογένειές τους.

Οι ετοιμασίες είναι πυρετώδεις για να λειτουργήσουν όλα στην εντέλεια και για να διαφημιστεί ο Βόλος σε όλη την Ελλάδα αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις από την οργάνωση και την όμορφη παραθαλάσσια διαδρομή σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ο αγώνας διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Αθλητισμού Δήμου Βόλου, το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, την ΕΠΦΑ και την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ολοι οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση και τρέχουν με δική τους ευθύνη. Οσοι τερματίσουν θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο ειδικά κατασκευασμένο για τον αγώνα, και αναμνηστικό T-Shirt με το λογότυπο του αγώνα. Η χρονομέτρηση των δρομέων και για τους δύο αγώνες θα γίνεται ηλεκτρονικά με τσιπ χρονομέτρησης, στην εκκίνηση, το σημείο αναστροφής και στον τερματισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα και τις εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν: Δ/νση Αθλητισμού στο τηλέφωνο 24210 71.770 κ.Κώστας Κυριαζής, και 6976219521 – 2421023523 Τρύφωνος Σπύρος κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160 με Γκλαβάνη στο Βόλο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου