ΤΟΠΙΚΟ

Με Π. Κουρούπη ο Ανθιμος Γαζής

με-π-κουρούπη-ο-ανθιμος-γαζής-511168

Ο Παναγιώτης Κουρούπης θα είναι τη νέα χρονιά στο «τιμόνι» του Άνθιμου Γαζή, με τον Βολιώτη προπονητή να επιστρέφει στον σύλλογο των Μηλεών μετά από 4 χρόνια.

Η πρώτη θητεία του Κουρούπη στον Άνθιμο Γαζή (2014-2017) είχε στεφθεί με επιτυχία, αφού πέτυχε μεγάλες διακρίσεις με τον σύλλογο. Πιο συγκεκριμένα, την πρώτη χρόνια η ομάδα κατέλαβε την 7η θέση, κατακτώντας όμως το ΚΥΠΕΛΛΟ ΗΘΟΥΣ, κάτι που πιστώνεται σίγουρα στον ίδιο και τον ακέραιο χαρακτήρα του. Τη δεύτερη σεζόν η ομάδα κατετάγη 3η και έχασε την άνοδο στις λεπτομέρειες, ενώ την 3η σεζόν η ομάδα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια, κερδίζοντας παράλληλα την άνοδο στην Α’ κατηγορία (2η φορά στην 45χρονη ιστορία του συλλόγου).

Πλέον, ο Κουρούπης μετά από μια διετία στον Ιάσονα Άλλης Μεριάς, όπου και εκεί πέτυχε την άνοδο στην Α’ κατηγορία το 2019, επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια και ξεκίνησε ήδη τον μεταγραφικό σχεδιασμό σε συνεργασία με τους διοικούντες του συλλόγου καθώς και τον γενικό αρχηγό Παπαδή Θανάση, ο οποίος επίσης επέστρεψε στον σύλλογο.

Οι διοικούντες, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Παναγιώτου, αλλά και ντόπιους παράγοντες που εδώ και αρκετά χρόνια εργάζονται για τον σύλλογο, για τον αθλητισμό της περιοχής καθώς και την προβολή του τόπου τους, συναντήθηκαν με τον έμπειρο κόουτς και τον γενικό αρχηγό και δεν άργησαν να δώσουν τα χέρια, αφού υπήρξε ταύτιση απόψεων και τέθηκαν από κοινού οι στόχοι για τη νέα αθλητική σεζόν που θα βρει τον σύλλογο στη Β’ κατηγορία, σε μια χρονιά που σίγουρα επικρατεί αβεβαιότητα λόγω της πανδημίας και των μέτρων του κορωνοϊού, αλλά ελπίζουν να κυλήσει ομαλά και να επιστρέψουν όλοι στην κανονικότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου