ΤΟΠΙΚΟ

Συνεχίζει μόνος πρώτος ο Ηρακλής, πολυβόλο η ΑΕ Διμηνίου με οκτώ γκολ

συνεχίζει-μόνος-πρώτος-ο-ηρακλής-πολυ-50452

Σε απόσταση 3 βαθμών διατήρησε τη διαφορά από τους διώκτες του ο Ηρακλής μετά και τη 10η νίκη εντός έδρας σε βάρος της Αγίας Παρασκευής, αυτήν τη φορά με 2-0 για την 19η αγωνιστική στον Α’ Ομιλο της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ. Από την άλλη, η ΑΕ Διμηνίου ξέσπασε στον ουραγό Πηλέα με 8-1 και ο Σαρακηνός νίκησε δύσκολα με 1-0 τον Πανιώνιο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Αναλυτικά:

Δάφνη – Μαγνησιακός 0-0

Σκόρερ: (-)

Δίχως γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Δάφνη και Μαγνησιακό, με τις δύο ομάδες να αγνοούν τη χαρά της νίκης στα τελευταία έξι και πέντε παιχνίδια αντίστοιχα. Η ομάδα των Αγίων Αναργύρων ήταν εκείνη που προσπάθησε πρώτη για το ζητούμενο, αλλά ο Γιαννακόπουλος δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στο 22’, για να ακολουθήσει δοκάρι των μπλε από σουτ του Προβιά στο 25’, με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο του Μπαρτζώκα. Ακολούθως ο Μάιπας δεν μπόρεσε να κερδίσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα μετά από μεταβίβαση του Κρανιά και σουτ του Αβλουγιάρη για τη Δάφνη πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βίτσου στο 40’. Στην επανάληψη σουτ του Μπάλλα από το ύψος της μεγάλης περιοχής της Δάφνης απέκρουσε σωτήρια ο Μπαρτζώκας, με τους Μωυσίδη και Καρακίτσο να προσπαθούν μάταια στη συνέχεια για την ομάδα του Βασίλη Πανόπουλου.

ΔΑΦΝΗ: Μπαρτζώκας, Χιώτης (70’ Φιλοσόγλου), Τσαντόπουλος, Γκιάστας, Τσάτσος, Αβλουγιάρης, Σιαμέτης (30’ λ.τρ. Ευαγγελός), Μπρισμπέος (80’ Γιαννούλας), Γιαννακόπουλος, Γιούργας, Δεμίρης.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βίτσος, Κρανιάς, Γκέρτσος, Γιαμαλής, Βασιλείου, Τσιάνος, Προβιάς, Οικονόμου (65’ Πολύζος), Μωυσίδης (70’ Τζήκας), Μάιπας (80’ Καρακίτσιος), Μπάλλας.

Πηλέας – ΑΕ Διμηνίου 1-8

Σκόρερ: (73’ Βούρος – 5’, 14’, 25’, 87’ Αραμπατζής, 17’ Ζιώγας, 53’ Αποστολίδης, 79’ Μαυρίδης, 81’ Βογιατζής)

Σκοράροντας από 4 γκολ σε κάθε ημίχρονο, η ΑΕ Διμηνίου διασκέδασε τις εντυπώσεις από την ήττα την περασμένη αγωνιστική από τον Αρη και επιβλήθηκε με 8-1 του Πηλέα και τα τέσσερα σημειώθηκαν από τον Αραμπατζή. Το σκορ άνοιξε στο 5’ με σουτ του Αραμπατζή, με τον Κουτσιρίμπα να λέει όχι στη συνέχεια στο Μακρή, ο οποίος απείλησε με την ισοφάριση. Το 0-2 δεν άργησε να έρθει και από κούρσα και ασίστ του Μίλτου ο Αραμπατζής έκανε εύκολα δύο τα τέρματά του. Το 0-3 σημειώθηκε από το Ζιώγα μετά από ασίστ του Φιλατζικιώτη στο 17’ και ο Αραμπατζής πέτυχε και το 0-4 στο 25’ με όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ, για να ακολουθήσει δοκάρι του Αποστολίδη στο 45’. Με την έναρξη της επανάληψης και στο 53’ ο Αποστολίδης σκόραρε για το 0-5 και ο Πηλέας κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής, με τον Βούρο να σκοράρει με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Μακρή στο 73’. Ο νεοεισελθόντας Μαυρίδης ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 1-6 με φάουλ στο 79’ και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μαυρίδη ο 14χρονος Βογιατζής σκόραρε στο ντεμπούτο του για το 1-7 στο 81’, με τον Αραμπατζή να γράφει και το τελικό 1-8 με πλασέ στο 87’.

ΠΗΛΕΑΣ: Παγώνης, Καζάκης, Δημουλάς (31’ λ.τρ. Καναράς), Ε. Ματθαίου, Μπαρμπαγεωργόπουλος, Βαΐτσης , Ζουλέκου, Βούρος, Μακρής, Μπραχιμάι (55’ Μπρισμπέος), Τσακίρης (78’ Στύλλας).

ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Κουτσιρίμπας, Μαστακούλης, Μπλούχος, Χάνος (46’ Μαυρίδης), Τσιγιάννης, Σταματόπουλος, Αραμπατζής, Αποστολίδης, Ζιώγας, Φιλατζικιώτης (67’ Βογιατζής), Μίλτος (55’ Αξιώτης).

ΑΕ 2002 – Αρης 0-3

Σκόρερ: (4’ Ιμπρα, 75’ πεν. Στραβέλας, 92’ αυτ. Δήμου)

Το επιτυχημένο του σερί συνέχισε ο Αρης Μελισσατίκων, ο οποίος μετά το σπουδαίο διπλό στο Διμήνι επικράτησε και της ΑΕ 2002. Οι κιτρινόμαυροι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 4’, με τον Ιμπρα να μη λαθεύει έπειτα από πάσα του Πετρόπουλου και να κάνει το 0- 1 στο τετ α τετ με τον Μητράκο. Το 0-2 μπορεί να άργησε, αλλά ήρθε μιας και στο 75’ ο Στραβέλας βρήκε δίχτυα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που είχε κερδίσει ο Ακτσιαλής. Το τελικό 0-3 έγραψε στις καθυστερήσεις ο Δήμου με αυτογκόλ σε σέντρα – σουτ του Ασημάκη.

ΑΕ 2002: Μητράκος, Σφέτσος, Δήμου, Παπαϊωάννου (46’ λ.τρ. Βούλγαρης), Βέργος, Λάμπρου, Στουμποβίκος, Σταθόπουλος, Μεϊντής, Τζοβάρας, Παρίσης.

AΡΗΣ: Ζήγρας, Γκατζούνας (77’ Ασημάκης), Μυλωνάς, Γκίνης, Τσιαντής, Θεοδοσιάδης, Πετρόπουλος, Παπαγιαννόπουλος (80’ Νινιζόπουλος), Στραβέλας, Ακτσιαλής, Ίμπρα (70’ Γκοτζόπουλος).

Σαρακηνός – Πανιώνιος 1-0

Σκόρερ: (62’ Κωνσταντάκος)

Μπορεί να μην έπιασε μεγάλη απόδοση, αλλά ο Σαρακηνός κατάφερε έστω και δύσκολα να επιβληθεί του αξιόμαχου Πανιωνίου με 1-0. Οι ροσονέρι παρέμειναν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, όταν με τη συμπλήρωση 62 λεπτών αγώνα ο Ρουκάς έκλεψε την μπάλα από τον Μπασδάνη, με τους κυανέρυθρους να διαμαρτύρονται για επιθετικό φάουλ, αλλά ο έμπειρος μπακ συνέχισε την κούρσα του και σέντραρε για τον Κωνσταντάκο, ο οποίος δεν δυσκολεύθηκε να σπρώξει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες για να προηγηθούν με τους Βαΐτση, Κωνσταντάκο και Καρακώστα, ενώ ο Καγιάννης είπε όχι σε τετ α τετ του Σουάρες και στην επανάληψη ο Βαΐτσης δεν μπόρεσε να κερδίσει σε δύο περιπτώσεις τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Φώτου στο 25’, αλλά απομάκρυνε έστω και δύσκολα ο Γράντας σε κόρνερ, από την εκτέλεση του οποίου ακολούθησε σουτ του Δημητρίου, με τον Γράντα να απομακρύνει και πάλι. Στην επανάληψη και μετά το 1-0 σημαντικές ευκαιρίες χάθηκαν από τον Μπασδάνη, την κεφαλιά του οποίου απομάκρυναν στη γραμμή οι αμυντικοί και σουτ του Δημητρίου πέρασε για λίγο άουτ.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Ρουκάς, Στεργιόπουλος, Ιωάννου, Ράπτης (37’ λ.τρ. Φουρκιώτης), Μαλεσάγκος, Καρακώστας, Σουάρες (70’ Παπάζογλου), Κωνσταντάκος, Τανάγιας, Βαΐτσης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καγιάννης, Νικούδης (67’ Γιαννούκος), Μαρούφ, Καρακώστας, Μοσχούδης (55’ Καραγιώργος), Καλατζής, Δημητρίου, Κ. Μπασδάνης, Πέτσης (50’ Παπαστεργίου), Φώτου, Μπαρμπούτας.

Ηρακλής – Αγία Παρασκευή 2-0

Σκόρερ: (6’ αυτ. Ντάκος, 12’ Μόσιος)

Δίχως να δυσκολευθεί ιδιαίτερα ο Ηρακλής επικράτησε με 2-0 της Αγίας Παρασκευής, σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες του Γιάννη Φασουράκη ευτύχησαν να προηγηθούν από το 6ο λεπτό, όταν από σέντρα του Ασλάνογλου, ο Ντάκος σημείωσε αυτογκόλ, προσπαθώντας να απομακρύνει την μπάλα από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι δεν άργησαν να πάρουν αέρα δύο τερμάτων, μιας και έξι λεπτά αργότερα και έπειτα από κόρνερ που εκτέλεσε ο πολύπειρος Κοντοβάς, ο Μόσιος κέρδισε τους πάντες και με κεφαλιά πέτυχε το 2-0. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν διευρύνει το σκορ, αλλά έχασαν πολύτιμες ευκαιρίες με τους Τσελεπή και Νούσια μέχρι το 45’, ενώ το δεύτερο μέρος δεν επεφύλασσε άλλες συγκινήσεις, με το θέαμα να είναι από μέτριο έως κακό, με τις ομάδες να προσπαθούν να σταθούν όρθιες στο λασπωμένο τερέν.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Πολυμέρου, Ντούρο, Κοντοβάς, Σουλιώτης, Μοράλες, Φέιζο, Νούσιας, Γκάγκας, Τσελεπής (80’ Βουρδάκης), Μόσιος (75’ Θάνος), Ασλάνογλου (70’ Τζήμας).

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Ντάκος (46’ λ.τρ. Παναγιώτου), Βαν ντε Γουίχε, Λούμπαρδος, Σιγάλας, Χατζημητροφάνης, Φραγκογιάννης, Παντελόγλου, Παπακώστας, Μαρμαρινός (80’ Κοτσέλος), Γάτσιος (70’ Κουτσιαρής).

Σκιάθος – Θησέας 0-1

Σκόρερ: (72’ πεν. Καραλόπουλος)

Στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται πλέον ο Θησέας Αγριάς, ο οποίος πέρασε νικηφόρα από τη Σκιάθο με 1-0, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καραλόπουλου, που κέρδισε ο ίδιος στο 72’. Οι Αγριώτες είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν από το 58’, όταν και πάλι από εκτέλεση πέναλτι ο Ισά αστόχησε.

ΣΚΙΑΘΟΣ: Νικολαΐδης, Πρίφτι, Δ. Μιαρίτης, Δ. Γιαουράκης, Καμπουρέλης, Γ. Γιαουράκης (70’ Φερετζέλης), Μπρέγκου, Μυστάκου, Μανωλιός (80’ Τάσου), Σκέμπι, Ν. Μιαρίτης.

ΘΗΣΕΑΣ: Μπουργάνης, Μπαρδόκου, Κατσιώτης, Γαρυφάλλου (75’ λ.τρ. Σαμαράς), Μούτος, Σούδης, Ισά (75’ Γιαννούλας), Καραλόπουλος, Γκουγκούδης (90’ Δουλάς), Λιάρος, Κόρμπας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου