ΤΟΠΙΚΟ

Πήρε και Τσιλίγκο ο Ρήγας Φεραίος

πήρε-και-τσιλίγκο-ο-ρήγας-φεραίος-493412

Μετά την απόκτηση Σπηλιόπουλου, ο Ρήγας Φεραίος απέκτησε κι άλλον τερματοφύλακα. Ο λόγος για τον έμπειρο Γιώργο Τσιλίγκο, με την ανακοίνωση της ομάδας από το Βελεστίνο να αναφέρει τα εξής:

«Η διοίκηση του Α.Σ.Β. «Ρήγας Φεραίος» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Γιώργου Τσιλίγκου. Ο 30χρονος τερματοφύλακας θεωρείται από τους κορυφαίους στον χώρο, έχοντας αποδείξει μέσα στα γήπεδα τις ικανότητές του. Η δε εμπειρία του είναι δεδομένη με τον αριθμό των συμμετοχών του να είναι τριψήφιος.

Επί σειρά ετών υπερασπίστηκε την εστία του Πυράσου σε Γ’, Δ’ Εθνική και Α’ ΕΠΣΘ, ενώ τη σεζόν 2019-20 αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Α’ τοπική κατηγορία με τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, πανηγυρίζοντας μαζί της την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Η περσινή διακοπή του πρωταθλήματος τον βρήκε ξανά στον Πύρασο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι έχει ακόμη αγωνιστεί στη Λαμία, καθώς και στη Β’ κατηγορία της Κύπρου με τον Χαλκάνορα. Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στη μεγάλη οικογένεια του Α.Σ.Β. «Ρήγας Φεραίος» και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία».

Θυμίζουμε ότι για λογαριασμό της ομάδας του Λάκη Μπακάλη έχουν αποκτηθεί επίσης οι Ερβιν Πεπκολάι, Αποστόλης Γοδενόπουλος και Νίκος Βουραζέρης, που επέστρεψε στην ομάδα, στην οποία έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ενώ έχει γίνει γνωστή η ανανέωση με τον Κώστα Γουτούλη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου