ΤΟΠΙΚΟ

Σε σώμα το Δ.Σ. της Δάφνης, ανανέωσε ο Βαγγέλης Τάχος

σε-σώμα-το-δ-σ-της-δάφνης-ανανέωσε-ο-βαγ-485402

Ο δικηγόρος Γιάννης Τσάτσος παραμένει στη θέση του προέδρου της Δάφνης, η οποία θα έχει προπονητή τον Βαγγέλη Τάχο, που ανανέωσε. Η ανακοίνωση του βολιώτικου συλλόγου έχει ως εξής: «Μετά τη διεξαγωγή των εκλογών, οι οποίες διενεργήθηκαν την Τετάρτη 14/07/2021 εκλέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα. Η σύνθεση του νέου ΔΣ είναι η εξής:

Πρόεδρος: Ιωάννης Τσάτσος

Α’ Αντιπρόεδρος: Χαράλαμπος Τσαρέλας

Β’ Αντιπρόεδρος: Αθανάσιος Πλήκας

Γραμματέας: Νικόλαος Πουλαράκης

Ταμίας: Ιωάννης Τερλεξής

Εφορος Γηπέδου: Δημήτριος Μπαρτζώκας

Εφορος Υλικού: Νικόλαος Παλέντζας

Γενικός Αρχηγός: Γεώργιος Πουλαράκης

Υπεύθυνοι Δημοσίων Σχέσεων: Σοφία Παυλίδου, Βασιλική Τσελεπή

Μέλος: Γεώργιος Καρακανάς.

Μετά τη συγκρότηση σε σώμα επικυρώθηκε η συμφωνία με τον προπονητή Βαγγέλη Τάχο, ο οποίος θα είναι και τη νέα χρονιά στο τιμόνι της ομάδας. Βοηθός προπονητή – γυμναστής θα είναι ο Αποστόλης Τσαρέλας, φοιτητής γυμναστικής ακαδημίας. Η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία σχεδόν με όλους τους παίκτες της περσινής περιόδου και τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και οι παίκτες, με τους οποίους έχουμε έρθει σε συμφωνία και θα ενισχύσουν την ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ανακοινώνεται ότι η προετοιμασία της ομάδας μας θα ξεκινήσει στις 16/08 στο γήπεδο του Σαρακηνού.

Η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί θερμά την ομάδα του Σαρακηνού για την παραχώρηση του γηπέδου για τις ανάγκες της προετοιμασίας και προσωπικά τον πρόεδρο του σωματείου, κ. Θεόδωρο Γκλαβίνη.

Την Τετάρτη 11/08 και ώρα 19:00 θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των παικτών στην καφετέρια ROBUSTA στους Αγίους Αναργύρους.

Η Διοίκηση της ομάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την εγγραφή του σωματείου μας στο μητρώο αθλητικών σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Υστερα από συντονισμένες προσπάθειες επιτύχαμε να φέρουμε εις πέρας την επίπονη διαδικασία.

Ευχαριστούμε θερμά το μηχανουργείο ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ, προσωπικά τον κ. Απόστολο Κουτσογιάννη και τον κ. Θεόδωρο Πετρόβ για τη βοήθεια που θα προσφέρουν τη νέα χρονιά και τη χορήγηση του αθλητικού υλικού στους ποδοσφαιριστές μας. Τέτοιες ενέργειες βοηθούν στην προαγωγή του αθλήματος στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν. Τους ευχαριστούμε θερμώς.

Τέλος τις επόμενες ημέρες θα είναι έτοιμα και τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου 2021 – 2022. Πληροφορίες στο τηλ. 6974561823.

Ευχόμαστε φέτος να είμαστε όλοι υγιείς».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου