ΤΟΠΙΚΑ

Σφοδρή επίθεση Μπέου κατά της ΕΠΟ

σφοδρή-επίθεση-μπέου-κατά-της-επο-484195

Δίνοντας και συγχαρητήρια στην ΕΠΣ Θεσσαλίας για την πρωτοβουλία της να αιτηθεί την έκπτωση του Δ.Σ.

Σφοδρή επίθεση κατά της ΕΠΟ, με αφορμή τη διαγραφή της ΕΠΣ Θεσσαλίας, εξαπέλυσε ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, καλώντας τους «διορισμένους ηγέτες της» να παραιτηθούν, ενώ δίνει συγχαρητήρια στην ΕΠΣ Θεσσαλίας για την πρωτοβουλία της.

Αναλυτικά η δήλωση του άλλοτε ποδοσφαιρικού παράγοντα:

«Κύριοι τελειώσατε. Αν έχετε λίγη τσίπα παραιτηθείτε. Τις τελευταίες ημέρες οι διορισμένοι ηγέτες της ΕΠΟ προσπαθούν να κρατηθούν στην εξουσία χρησιμοποιώντας ακόμα και ανορθόδοξους τρόπους που θυμίζουν άλλες εποχές. Εφτασαν μάλιστα στο σημείο ακόμα και να διαμηνύσουν προς πάσα κατεύθυνση ότι δήθεν κινδυνεύει το Ελληνικό ποδόσφαιρο με αποκλεισμό από τις διεθνείς διοργανώσεις. Δυστυχώς για εσάς, δεν έχετε καταλάβει ότι ο μόνος κίνδυνος είστε εσείς.

Αλήθεια για ποιο ποδόσφαιρο μιλάτε «κύριοι» της ΕΠΟ; Για αυτό που απαξιώσατε όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεστε στην εξουσία, όπου το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι το πως θα εξυπηρετήσετε τα συμφέροντα των ανθρώπων εκείνων που υπηρετείτε;

Η ΕΠΣ Θεσσαλίας αξίζει συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία που ανέλαβε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη με σκοπό να δώσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένα τέλος στην αιχμαλωσία του Ελληνικού ποδοσφαίρου από τη γνωστή συμμορία που λυμαίνει το χώρο, χωρίς να ενδώσει στους εκβιασμούς και στις πιέσεις που δέχθηκε.

«Κύριοι» της ΕΠΟ. Αν πραγματικά κόπτεστε για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου και ανησυχείτε για πιθανή τιμωρία των Ελληνικών ομάδων, δεν έχετε παρά να παραιτηθείτε. Αλλωστε αυτό έπρεπε να το είχατε κάνει εδώ και πολύ καιρό.

Ούτως ή άλλως η πόρτα έχει ήδη ανοίξει. Αν σας έχει απομείνει λίγη ευθιξία ή αν έχετε τσίπα μέσα σας το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κλείσετε την πόρτα φεύγοντας.

Αρκετά σας ανέχτηκε το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ολα αυτά τα χρόνια οι μέθοδοί σας και ο τρόπος λειτουργίας σας, εξυπηρετούσαν και συνεχίζουν να εξυπηρετούν μικροσυμφέροντα, πελατειακές σχέσεις και μία συγκεκριμένη ομάδα.

Το Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν γίνεται να συνεχίσει να βρίσκετε υπό καθεστώς ομηρίας. Ηρθε η ώρα της ανασυγκρότησης του, από υγιείς σκεπτόμενους ανθρώπους που είναι βέβαιο ότι θα τύχουν της στήριξης και της αποδοχής του συνόλου του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οσο για εκείνους που νοιάζονται αποκλειστικά και μόνο για την εξυπηρέτηση των μικροσυμφερόντων τους, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.

Ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος».

*Υπενθυμίζεται ότι αίτηση της ΕΠΣ Θεσσαλίας θα συζητηθεί στο Ειρηνοδικείο Αθηνών την ερχόμενη Δευτέρα ως προσωρινή διαταγή, ενώ η «κύρια υπόθεση» προσδιορίστηκε για τις 18 Νοεμβρίου.

Με την προσφυγή κατά της ΕΠΟ η ΕΠΣ Θεσσαλίας ζητάει την έκπτωση των μελών του Δ.Σ. της ΕΠΟ και τον διορισμό προσωρινής διοίκησης για 16 λόγους, προτείνοντας και 21 άτομα εκ των οποίων παραιτήθηκε κατόπιν πιέσεων ο Ντίνος Κούης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου