ΤΟΠΙΚΟ

Δεύτερη μεταγραφή για Μακρινίτσα

δεύτερη-μεταγραφή-για-μακρινίτσα-483270

Την απόκτηση του Δημήτρη Βίτσου ανακοίνωσε χθες η Μακρινίτσα, με την πηλιορείτικη ομάδα ολοκληρώνει έτσι τη δεύτερη μεταγραφή της: «Η Α. Ε. Μακρινίτσας ανακοινώνει την απόκτηση από τον Αστέρα Ριζομύλου του ικανότατου τερματοφύλακα Δημήτρη Βίτσου, ο οποίος έχει αγωνισθεί με μεγάλη επιτυχία και σε Μαγνησιακό, Αλμυρό, Αγία Αννα.

Ο Δημήτρης Βίτσος είναι 24 ετών και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει μεγάλη εμπειρία, καθώς στις ομάδες που αγωνίστηκε ήταν βασικό στέλεχος.

Ο Δημήτρης αναμένεται να είναι από τους βασικούς συντελεστές της προσπάθειας που θα κάνει η ομάδα μας για μια αξιόλογη πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής κατηγορίας».

Η πρώτη κίνηση της ομάδας του Κώστα Ρέππου ήταν ο 31χρονος Στέφανος Στεργιόπουλος. Ο έμπειρος αριστερός μπακ αλλά και κεντρικός χαφ έχει αγωνιστεί σε Μαγνησιακό, Ακρόπολη, Σαρακηνό, Αρη Μελισσατίκων, Ηρακλή Βόλου, Σαρακηνό, Πανιώνιο και Αγχίαλο.

Επίσης, η Μακρινίτσα έκανε γνωστό ότι 17 παίκτες ανανέωσαν. Αυτοί είναι οι: Νίκος Προβιάς, Γιάννης Μωυσίδης, Σπύρος Αντωνόπουλος, Χρήστος Γώγος, Κώστας Ορφανός, Αλέξανδρος Αλεξίου, Λάμπρος Καναβός, Γιάννης Μουτσινάς, Γιάννης Πουρνάρας, Θεόδωρος Μωραΐτης, Αποστόλης Τσίγκας, Βαγγέλης Σαββάκης, Αλέξανδρος Θωμαΐδης, Κώστας Κουζιώκας, Βασίλης Ρακής, Γιώργος Κολημήτρας, Βλάχος Μάριος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου