ΤΟΠΙΚΟ

Την Κυριακή η δράση στην Α’ ΕΠΣΘ

την-κυριακή-η-δράση-στην-α-επσθ-47971

Με καθοριστικά ντέρμπι ΑΕΔ – Σαρακηνός και Θησέας – Ηρακλής

Την ερχόμενη Κυριακή 3 Απριλίου θα διεξαχθεί η 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής κατηγορίας σε Α’ και Β’ όμιλο, πλην ενός παιχνιδιού.

Το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία και λόγω του βαθμολογικού ενδιαφέροντος όλοι οι αγώνες θα διεξάγονται την ίδια μέρα και ώρα.

Oπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θεσσαλίας ενημερώνει τα σωματεία – μέλη της, ότι κατ’ εφαρμογή του άρθ. 8 παρ. 9 της προκήρυξης πρωταθλήματος, όλες οι αναμετρήσεις των τριών (3) τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας που παρουσιάζουν βαθμολογικό ενδιαφέρον θα διεξαχθούν την ίδια ημέρα και ώρα, υπό την αυτονόητη προϋπόθεση της ύπαρξης διαθέσιμων γηπεδικών χώρων και διαιτητών». Ετσι, οι αγώνες στον Α’ όμιλο θα διεξαχθούν την Κυριακή στη 1 μ.μ. ενώ εκείνοι του Β’ ομίλου στις 12μ., πλην ενός που θα διεξαχθεί το Σάββατο.

Στον 1ο όμιλο ξεχωρίζει το παιχνίδι μεταξύ των ομάδων που συγκατοικούν στη δεύτερη θέση, αφού η ΑΕΔ φιλοξενεί το Σαρακηνό στο γήπεδο του Διμηνίου. Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει και η αναμέτρηση του πρωτοπόρου Ηρακλή με τον τέταρτο της βαθμολογίας Θησέα στο ΕΑΚ. Οι κυανόλευκοι του Γιάννη Φασουράκη με νίκη θα κάνουν ένα σπουδαίο βήμα προς τα μπαράζ ανόδου, αφού απομένουν μόλις δύο αγωνιστικές, με Σκιάθο εντός έδρας και ΑΕ 2002 εκτός.
Ματς παραμονής δίνουν Αγία Παρασκευή και Πανιώνιος κόντρα σε Δάφνη και Μαγνησιακό, αντίστοιχα.

Στο 2ο όμιλο ο Γ.Σ. Αλμυρού δοκιμάζεται στα Κανάλια κόντρα στον τοπικό Απόλλωνα, ενώ ο Διαγόρας θα αντιμετωπίσει τις Μικροθήβες στο γήπεδό τους. Επίσης, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ντέρμπι παραμονής μεταξύ της Αγχιάλου και της Δήμητρας, στην Αγχίαλο. Σε περίπτωση νίκης οι γηπεδούχοι θα βρεθούν πολύ κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής τους, με τη Δήμητρα να αποχαιρετά την κατηγορία. Σε αντίθετη περίπτωση οι πράσινοι θα μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της παραμονής, ενώ οι γηπεδούχοι θα μπουν σε μπελάδες. Επιπροσθέτως, η Σκόπελος θα επιδιώξει να περάσει από την έδρα του ουραγού Αθλου για να πάρει ένα ακόμη τρίποντο στην προσπάθειά της να παραμείνει στην Α’ τοπική.

Στη Β’ κατηγορία η Ακρόπολη θα υποδεχθεί το μαχητικό Τοξότη στο Σέσκλο και ο Παγασητικός υποδέχεται τους Νέους Αθλητές, οι οποίοι την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα σε Α’ και Β’ κατηγορία:

Α’ Κατηγορία – Α’ Ομιλος

Κυριακή 3/4

Γηπ. Σκιάθου, 1μ.μ.,
Σκιάθος – ΑΕ 2002

Γηπ. ΕΑΚ Βόλου, 1μ.μ.,
Θησέας – Ηρακλής

Γηπ. Βοηθητικό ΕΑΚ, 1μ.μ.,
Αρης Μελ. – Πηλέας

Γηπ. Διμηνίου, 1μ.μ.,
Α.Ε. Διμηνίου – Σαρακηνός

Γηπ. Αγ. Παρασκευής, 1μ.μ.,
Αγ. Παρασκευή – Δάφνη

Γηπ. Ι.Μ. Δημητριάδος, 1μ.μ.,
Πανιώνιος – Μαγνησιακός

Α’ Κατηγορία – Β’ Ομιλος

Σάββατο 2/4

Γηπ. Πτελεού, 4μ.μ.,
Πρωτεσίλαος – Αίας

Κυριακή 3/4

Γηπ. Ευξεινούπολης, 12μ.,
Αθλος – Σκόπελος

Γηπ. Αγχιάλου, 12μ.,
Αγχίαλος – Δήμητρα

Γηπ. Μικροθηβών, 12μ.,
Μικροθήβες – Διαγόρας

Γηπ. Καναλίων, 12μ.,
Απόλλων Καν. – Γ.Σ. Αλμυρού

Γηπ. Πλατάνου, 12μ.,
Μυρμιδόνες – Αχιλλέας

Β’ Κατηγορία

Σάββατο 2/4

Γηπ. Σέσκλου, 4μ.μ.,
Ακρόπολη – Τοξότης

Γηπ. Αλλης Μεριάς, 4μ.μ.,
Ιάσων Α.Μ. – Ελευθεριακός

Γηπ. Ι.Μ. Δημητριάδος, 4μ.μ.,
Δύναμις – Εθνικός

Γηπ. Πορταριάς, 4μ.μ.,
Μακρινίτσα – Λεχώνια

Κυριακή 3/4

Γηπ. Σαρακηνού, 11π.μ.,
Παγασητικός – Ν.Α. Νίκης

Γηπ. Αγ. Θεοδώρων, 4μ.μ.,
Αργοναύτες – Κένταυρος Ν.Π.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου