ΤΟΠΙΚΟ

Ξεκινά στις 18/8 ο Πρωτεσίλαος με Μπίλλη στον πάγκο

ξεκινά-στις-18-8-ο-πρωτεσίλαος-με-μπίλλη-σ-477772

Μετά από μία περίπου τετραετία ο Θανάσης Μπίλλης επιστρέφει στον Πρωτεσίλαο, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία των Πτελεατών για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Ο έμπειρος προπονητής συναντά και πάλι τον καλό του φίλο Θανάση Μάκρα, που κι αυτός επέστρεψε φέτος στη διοίκηση και την προεδρία του συλλόγου. Η αλήθεια είναι ότι η εκλογή του νέου Δ.Σ. καθυστέρησε κι αυτό έχει πάει πίσω τον προγραμματισμό, αλλά άπαντες θα προσπαθήσουν για το καλύτερο, ώστε η ομάδα να παρουσιάσει ένα αξιόλογο πρόσωπο.

Ο Πρωτεσίλαος μετρά ήδη την απώλεια δύο βασικών παικτών, του φορ Βαλωτή και του στόπερ Βουραζέρη, που πήγαν σε Σαρακηνό και Ρήγα Φεραίο αντίστοιχα, ωστόσο ο κορμός της ομάδας με παιδιά από το χωριό έχει συμφωνήσει να παραμείνει, ενώ βολιδοσκοπούνται και κάποιοι μεταγραφικοί στόχοι, χωρίς ακόμη να έχει ολοκληρωθεί κάποια κίνηση.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει την Τετάρτη 18 Αυγούστου, ενώ έχουν κλειστεί μέχρι στιγμής και τρία φιλικά, τα δύο με τους Μυρμηδόνες και εντός και εκτός έδρας στις 4 και 18 Σεπτεμβρίου, ενώ η Αγχίαλος θα είναι αντίπαλος στις 25/9, αν δεν υπάρχουν επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις τότε.

Ο Θανάσης Μπίλλης δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Φαίνεται ότι με τον Θανάση Μάκρα πάμε … πακέτο, καθώς η δική μου επιστροφή στον πάγκο συμπίπτει με τη δική του στη διοίκηση. Ηθελα να ξαναεργαστώ στον Πρωτεσίλαο, αφού έχω κάνει πολύ καλές φιλίες με τους ανθρώπους του συλλόγου. Μπορεί να έχουμε αργήσει κάπως τον σχεδιασμό, αλλά θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο.

Είναι πολύ θετικό ότι θα μείνει ο βασικός κορμός, γιατί αυτά τα παιδιά από το χωριό τα δίνουν όλα για την ομάδα και θυμίζουν άλλες εποχές. Είναι πραγματικά παλικάρια. Εγώ δε θέλω να πω μεγάλα λόγια. Είναι γνωστό ότι είμαι άνθρωπος της δουλειάς. Και την προηγούμενη φορά που πήγα στον Πρωτεσίλαο, όλοι έλεγαν ότι είμαστε φαβορί για υποβιβασμό και τελικά βγήκαμε τρίτοι».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου