ΤΟΠΙΚΟ

Επιστολή

επιστολή-473464

Από τον Σπύρο Αγγελόπουλο, πρώην μέλος της ΕΠΣΘ, λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή:

«Η κατάσταση έχει φθάσει στα άκρα και πρέπει αυτή η νοσηρή πορεία της ΕΠΣΘ να ανακοπεί.

Δεν είναι δυνατόν η λειτουργία της Ενώσεως να συνδέεται με το οικονομικό πρόβλημα μιας συγκεκριμένης επαγγελματικής ομάδος κι ο βιολογικός θάνατος ερασιτεχνικών σωματείων να προτείνεται ως σωτηρία, με τη διοίκηση της ΕΠΣΘ να τηρεί σιγήν ιχθύος, για να μην πω ότι συνηγορεί προς τούτο.

Δεν είναι δυνατόν να διακινδυνεύει η διοίκηση την ύπαρξή της και μαζί με αυτήν την λειτουργία των ερασιτεχνικών σωματείων της Ενώσεως. Εδώ και μέρες δέχομαι πληθώρα τηλεφωνημάτων από παράγοντες που ανησυχούν και θέλουν απαντήσεις για τον σχεδιασμό των ομάδων τους. Θέλω να πω στους «διοικούντες» πως δεν ανακάλυψαν αυτοί την πενικιλίνη, το έκανε πριν από αυτούς ο Φλέμινγκ. Σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και σε εγχώριο έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου.

Προς τι λοιπόν αυτή η αντιπαράθεση και τα έξοδα που κάνει η Ενωση εις βάρος των αιμοδοτών ερασιτεχνών παραγόντων;

Σίγουρα η προβολή τους και ίσως άλλα, ιδιοτελή συμφέροντα, κρύβονται πίσω από την κουρτίνα, και δεν θα μας ενδιέφερε καθόλου αν γινόταν με τις δικές τους πλάτες κι όχι με τις πλάτες των ερασιτεχνικών σωματείων. Αυτούς τους πολύ επικίνδυνους αριβισμούς γιατί δεν τους έθεσαν στην πρόσφατη γενική συνέλευση; Με ποιό δικαίωμα αλλάζουν ρότα κατά το πώς τους βολεύει; Δεν ήταν αυτοί που κατά δήλωσή τους ψήφισαν πριν λίγο καιρό τον κ. Γκιρτζίκη; Τι άλλαξε από τότε; Με ποιό δικαίωμα καταφεύγουν, χωρίς να έχουν απόφαση των σωματείων, σε δικαστικές διαμάχες με ΠΑΕ όπως Ολυμπιακός Πειραιώς, ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης κλπ.

Είναι καιρός οι παράγοντες, που αγωνίζονται να υπάρχει αθλητισμός και στο τελευταίο χωριό της Μαγνησίας, να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Είναι καιρός να σταματήσουν την πορεία προς την ανυπαρξία που τους οδηγεί η διοίκηση του κ. Μπατζιάκα, κι εγώ έχω χρέος απέναντι στα σωματεία, -παρότι παραιτήθηκα από το τραγικό αυτό διοικητικό συμβούλιο-, μαζί με τον κ. Ακτσιαλή που μόνος του πλέον παλεύει στο ΔΣ, να βοηθήσουμε όσο μπορούμε προς την κατεύθυνση αυτή».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου