ΤΟΠΙΚΟ

Βάζουν τις βάσεις της νέας χρονιάς Ρήγας Φεραίος και Πύρασος

βάζουν-τις-βάσεις-της-νέας-χρονιάς-ρήγ-456293

Τα πρώτα κομμάτια στο παζλ του σχεδιασμού της νέας αγωνιστικής περιόδου βάζουν οι άνθρωποι του Ρήγα Φεραίου. Το νέο Δ.Σ. έχει σηκώσει ήδη… μανίκια και εργάζεται με στόχο την ανανέωση του μεγαλύτερου μέρους του περσινού ρόστερ, ώστε να διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα η δυναμική της ομάδας και -γιατί όχι- να κοιτάξει ψηλότερα.

Οι κυανόλευκοι θα συνεχίσουν με την ίδια πετυχημένη συνταγή και σε συνεργασία με τον τεχνικό, Λάκη Μπακάλη, σχεδιάζουν την επόμενη μέρα. Ηδη έχουν ανανεώσει οι Σπαθής, Χατζής, Βουραζέρης, ενώ προτεραιότητα αποτελεί η παραμονή των ποδοσφαιριστών που προέρχονται από το Βελεστίνο, με τους περισσότερους εξ αυτών να έχουν ήδη συμφωνήσει.

Ο σχεδιασμός θα εξαρτηθεί παράλληλα και από τις αποχωρήσεις (ήδη έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν την καριέρα τους στη Νίκη Βόλου οι Γιώργος Ναουμίδης και Ρολάν Κεμάλι), ενώ το πρόβλημα εντοπίζεται στον επιθετικό τομέα, εκεί όπου είναι επιτακτική ανάγκη η ενίσχυση. Ο Ρήγας Φεραίος βρίσκεται ήδη σε επαφή με ποδοσφαιριστές, που τη φετινή αγωνιστική περίοδο προσέφεραν τις υπηρεσίες τους σε μαγνησιώτικες ομάδες του τοπικού, αγωνίζονται στην επίθεση (και όχι μόνο) και μπορούν να προσφέρουν στη Γ’ Εθνική. Η προετοιμασία των Βελεστινιωτών θα αρχίσει στις 20 Ιουλίου.

Παρέμειναν οι Δαμάσκος και Βαν ντε Γουΐχε

Την ίδια ημέρα (20/7) θα ξεκινήσει η προετοιμασία και του Πυράσου, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2015-16. Οι Ξηροφώτος και Αρσένος, αφού συμφώνησαν και θα παραμείνουν στο τιμόνι του συλλόγου της Ν. Αγχιάλου, έχουν βάλει ήδη τις βάσεις του ρόστερ, δίνοντας προτεραιότητα στις ανανεώσεις. Ηδη έχουν δώσει τα χέρια για παραμονή οι Βαγγελάκος, Μπούτλας, Χατζητρακόσιας, Χαλάτσης, Στεφανής, Βαγγελάκος, Τσιλίγκος, Αναστασίου, ενώ οι τελευταίοι που συμφώνησαν να ανανεώσουν είναι ο επιθετικός Δαμάσκος και ο τερματοφύλακας Βαν ντε Γουΐχε. Παράλληλα, το αγχιαλίτικο σύνολο ενισχύθηκε με την απόκτηση των Σπύρου και Μπόρα, ενώ αποχώρησαν οι Κοτζαθανάσης και Λέτσος.

Ανανεώσεις των μελών

Ξεκίνησαν οι ανανεώσεις των μελών του Πυράσου, με την ετήσια συνδρομή να ανέρχεται στα 10 ευρώ. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Ανακοινώνεται ότι ξεκίνησαν οι ανανεώσεις των μελών της ομάδος μας και οι εγγραφές νέων για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Η ετήσια συνδρομή παραμένει στα 10 ευρώ ανεξαρτήτως ηλικίας και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου -και μόνο σε αυτά- καθώς επίσης και στο γραφείο της Online Solutions στη Ν. Αγχίαλο».

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου