ΤΟΠΙΚΟ

Με Φάλκο στο τιμόνι η Ενωση Λεχωνίων – Νηλέας

με-φάλκο-στο-τιμόνι-η-ενωση-λεχωνίων-455587

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών που προτίθενται να αγωνιστούν στην ομάδα της Ενωσης Λεχωνίων – Νηλέας. Πρόκειται για ένα μίγμα παικτών (παλαιών και νέων) που εξεδήλωσαν την επιθυμία τους να συνδράμουν στην προσπάθεια που εκδηλώνεται από τα μέλη του συλλόγου για την επανασύσταση της ομάδος.

Στην πρώτη συγκέντρωση το Δ.Σ. ανέλυσε τους στόχους, που είναι η στελέχωσή της με έμψυχο δυναμικό από την περιοχή, η καθαρά ερασιτεχνική της μορφή καθώς και η αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των νέων.

Σε συνέχεια των προαναφερθέντων θα δημιουργηθεί ακαδημία παίδων ηλικίας 6-14 ετών με στόχο την ενδυνάμωση του συλλόγου με γηγενείς παίκτες.

Την προπόνηση της ομάδας καθώς και των ακαδημιών θα αναλάβει ο πολλά υποσχόμενος και γνώστης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου (πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ) με πολυετή εμπειρία στους αγωνιστικούς χώρους Φάλκος Στάθης.

Τέλος, τονίσθηκε ότι θα συνεχισθούν οι προσπάθειες για στελέχωση της ομάδας με παίκτες ώστε να υπάρξει ένα σύνολο ικανοποιητικών παικτών για την κάλυψη όλων των θέσεων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου