ΤΟΠΙΚΟ

Με Πάνο και Παπαστεργίου η συνέχεια

με-πάνο-και-παπαστεργίου-η-συνέχεια-444999

Για την ομάδα της ΑΕ Διμηνίου που ξεκινά δυναμικά

Νέα σελίδα ανοίγεται για την ΑΕ Διμηνίου με τον Βολιώτη επιχειρηματία Παύλο Πάνο να αναλαμβάνει τα ηνία της περσινής Κυπελλούχου ΕΠΣΘ και τον προπονητή Κώστα Παπαστεργίου να παραμένει στο τιμόνι του συλλόγου, συνεχίζοντας το επιτυχημένο του έργο.

Μπορεί η κατάσταση στην ΕΠΣΘ να βρίσκεται στον αέρα, όμως οι Διμηνιώτες ξεκινούν μια νέα προσπάθεια με στόχο την κατάληψη της κορυφής εκ νέου στην Α’ Κατηγορία. Το νέο Διοικητικό σχήμα δεν έχει συγκροτηθεί ακόμη σε σώμα, όμως είναι σίγουρο πως στη νέα προσπάθεια θα ηγηθεί ο κ. Πάνος, ο οποίος είχε βοηθήσει χορηγικά το σύλλογο στο παρελθόν.

Την περασμένη Δευτέρα υπήρχε μάλιστα και η πρώτη άτυπη συνάντηση με ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία, όπου τέθηκαν οι νέοι στόχοι της ομάδας, με τον κ. Παπαστεργίου να παραμένει σε ρόλο προπονητή, συνεχίζοντας έτσι το πετυχημένο έργο της πρώτης χρονιάς, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, αλλά και τη συμμετοχή στα μπαράζ πρωταθλητών των δύο ομίλων με τον Γ.Σ. Αλμυρού.

Από τον κ. Πάνο τέθηκαν οι στόχοι της νέας σεζόν, τονίζοντας πως οι ποδοσφαιριστές θα ανταμείβονται βάσει των στόχων που θα κατακτούν και μόνο. Το παρών έδωσε και η απερχόμενη διοίκηση της ομάδας, την οποία ο κ. Πάνος ευχαρίστησε και άφησε ανοιχτή την πόρτα για οποιονδήποτε θέλει να συνεχίσει να προσφέρει στο σύλλογο.

Από την άλλη, στην πλειονότητά τους οι ποδοσφαιριστές έδειξαν να θέλουν να παραμείνουν στα… κιτρινόμαυρα, ενώ παρόντες ήταν και τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα ο επιθετικός Δημήτρης Ζιώγας, ο τερματοφύλακας Αργύρης Κουτσιρίμπας και ο αμυντικός Γιάννης Τσιγιάννης, ενώ η ενίσχυση αναμένεται να συνεχιστεί, εφόσον όλα ξεκαθαρίσουν αναφορικά και με τα ζητήματα που έχουν προκύψει με τη διαγραφή της ΕΠΣΘ από την ΕΠΟ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο Παύλος Πάνος

Συνεχίζει ο Κώστας Παπαστεργίου

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου