ΤΟΠΙΚΟ

Οκτώ ανανεώσεις στην ΑΕ Διμηνίου

οκτώ-ανανεώσεις-στην-αε-διμηνίου-429365

Μετά την ανακοίνωση των μεταγραφών αλλά και την προσωπική επικοινωνία του προέδρου με το ήδη υπάρχον υλικό οκτώ παίκτες ανανέωσαν με το παζλ να αρχίσει να ολοκληρώνεται.

Τα γκολπόστ φέτος θα υπερασπιστούν οι Γιάννης Κοντογιάννης και Αργύρης Κουτσιρίμπας. Ετσι, η ΑΕΔ θα έχει δύο από τους καλύτερους πορτιέρο κάτω από τα δοκάρια της. Ο μεν Κουτσιρίμπας προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν στην αγριώτικη ομάδα, ενώ ο Κοντογιάννης που η φετινή του χρονιά θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη στην ΑΕΔ, έκανε μία εξαιρετική χρονιά πέρυσι κάτω από τα δοκάρια, αφού η ομάδα τερμάτισε πρώτη στο όμιλό της έχοντας το χαμηλότερο παθητικό.

Στην αμυντική ζώνη το δεξί άκρο θα υποστηρίζει και φέτος ο Θωμάς Ζάγκας, ο οποίος καθιερώθηκε στην συγκεκριμένη θέση πέρυσι, αφού έως τότε αγωνίζονταν αποκλειστικά ως δεξί χαφ. Παράλληλα ανανέωσε και ο Σωτήρης Τσαγγαράς που ανήκει στην ΑΕΔ από τον Ιανουάριο, αλλά δεν είχε πάρει κάποια συμμετοχή.

Επίσης, στο σύνολο του Κώστα Παπαστεργίου θα προστεθεί και ο κεντρικός αμυντικός Γιάννης Τσιγιάννης. Ενας έμπειρος αμυντικός που την προηγούμενη σεζόν αγωνίζονταν με τη φανέλα του Σαρακηνού.

Παράλληλα ο αρχηγός της ομάδας του Διμηνίου, Σάββας Μαυρίδης, θα συνεχίσει και φέτος με τους κιτρινόμαυρους.
Στην επιθετική ζώνη ανανέωσαν συνολικά τέσσερις παίκτες οι οποίοι θα πλαισιώσουν τον έμπειρο ακραίο επιθετικό Δημήτρη Ζιώγα. Ο λόγος για τον μεσοεπιθετικό Ανδρέα Τσεκούρα που διήνυσε μία εξαιρετική σεζόν με στην ΑΕ Διμηνίου αφού πέτυχε αρκετά γκολ. Μαζί τους θα συνεχίσει και ο Σταύρος Αξιώτης που είχε πολύ καλή απόδοση, ενώ οι νεαροί επιθετικοί Παναγιώτης Χρυσανθόπουλος και Μανώλης Κανδήλας παρότι είχαν ελάχιστες συμμετοχές απέδειξαν πως την νέα σεζόν θα μπορέσουν να βοηθήσουν σημαντικά.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου