ΤΟΠΙΚΟ

4ο dan για τον sensei Αντώνη Λεωνίδα

4ο-dan-για-τον-sensei-αντώνη-λεωνίδα-429321

Ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία το 3ο summer camp της Hellas Budokai στις 26, 27, 28-06-15 στους Νέους Πόρους Πιερίας και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο για τον Αλμυριώτη δάσκαλο Αντώνη Λεωνίδα ο οποίος μετέβη στο βαθμό του 4ου dan.

Η δύναμη ψυχής, με την πολυετή εμπειρία ως ενεργός αθλητής σε παγκόσμια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα καθώς και οι πλούσιες γνώσεις του αλλά και η απεριόριστη αγάπη για το άθλημα τον έκαναν να πιστέψει στον εαυτό του και να τα δώσει όλα, ώστε με την αξία του να προαχθεί στο βαθμό του 4ου dan στο kyokushin budokai, δίνοντας έναν πραγματικό άθλο μπροστά στα μάτια όλων τον αθλητών αλλά και πολλών γονέων βλέποντας όλοι τις ικανότητές του αγωνιζόμενος σε 50 συνεχόμενους αγώνες δίνοντας και την ψυχή του.

Εξετάστηκε από τον ίδιον τον πρόεδρο της παγκόσμιας οργάνωσης Hanshi Pedro Roiz 8 dan σε όλη την ύλη του kyokushin budokai, σε όλες τις τεχνικές, σε όλα τα katas που υπάρχουν και στα σπασίματα (tameshiwari), φυσικά και στα 50 fight. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα περισσότερα σκληρά fight πραγματοποιήθηκαν με τους παγκόσμιους πρωταθλητές Daniel Sanchez 4 dan, Agustin Alcazar 3 dan, Cayetano Mateo Munuera 5 dan, Juan Antonio Carbonero sanchez 5 dan.

Στο τέλος όλοι μαζί, γονείς και αθλητές, έγιναν ένα για να χειροκροτήσουν και να αγκαλιάσουν το δάσκαλό τους για την επιτυχία του δείχνοντας έτσι και πως είναι παράδειγμα για όλους τους μαθητές του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου