ΤΟΠΙΚΟ

Αλλάζει ο χάρτης της ΕΠΣΘ

αλλάζει-ο-χάρτης-της-επσθ-426043

Εως τις 21/7 οι δηλώσεις συμμετοχής με τους Νέους Αθλητές να κρίνουν την άνοδο για ακόμη μια ομάδα στην Α’ κατηγορία

Αλλάζει ο χάρτης της ΕΠΣΘ αφού μέχρι τις 21/7/ 2014 τα σωματεία που θα συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα πρέπει υποχρεωτικά να υποβάλλουν την έντυπη δήλωση συμμετοχής. Ακόμη θα υπάρξει μια έκπληξη καθώς η ομάδα των Νέων Αθλητών θα «κατέβει» με άλλο όνομα (υπάρχουσας ομάδας) και έδρα που την κατατάσσει στο β’ όμιλο.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Από την «συνένωση» αυτή θα προκύψει και η άνοδος του Ανθιμου Γαζή στον α’ όμιλο.

Με την αλλαγή αυτή οι δυο όμιλοι στη νέα Α’ Κατηγορία (26 ομάδες σε δύο ομίλους) για την περίοδο 2014-15 θα απαρτίζεται πλέον από τις ομάδες:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ :

-Α.Ε. Διμηνίου

-Αρης Μελισσατίκων

-Αγία Παρασκευή

-Θησέας

-Μαγνησιακός

-Σαρακηνός

-Δημητριάς

-Ηρακλής Βόλου

-Ιωλκός

-Πανιώνιος

-Σκιάθος

-Α.Ε. 2002.

-Ανθιμος Γαζής

Β΄ΟΜΙΛΟΣ:

-Αίας Σούρπης

– Αγχίαλος

-Γ.Σ. Αλμυρού

-Δήμητρα

-Αθλος

-Αετός Κερασιάς

-Αστέρας Ριζομύλου

– Μικροθήβες

-Αχιλλέας Αχιλλείου

-Πρωτεσίλαος

-Μυρμιδόνες

-Διαγόρας

– Μακρινίτσα

*Ολα τα σωματεία πρέπει υποχρεωτικά να υποβάλλουν μέχρι την 21/7/ 2014 την έντυπη δήλωση συμμετοχής, το παράβολο συμμετοχής στο (200 +100) ευρώ και παραχωρητήριο χρήσης γηπέδου.

Τα σωματεία με την κατάθεση της δήλωσης συμμετοχής είναι υποχρεωμένα να τακτοποιήσουν κάθε οικονομική εκκρεμότητα με την Ένωση άλλως αποκλείονται από το πρωτάθλημα.

Επίσης δεν μπορούν να αποκτούν, να αποδεσμεύουν και να παραχωρούν με οποιονδήποτε τρόπο ποδοσφαιριστές, τα σωματεία τα οποία οφείλουν χρηματικά ποσά από οποιονδήποτε λόγο σε υπερκείμενες αρχές

Η ημερομηνία έναρξης των αγώνων των πρωταθλημάτων ορίζεται το Σαββατοκύριακο 27 – 28 Σεπτεμβρίου 2014 για την Α’ και Β’ Ερασιτεχνική Κατηγορία.

Η κλήρωση των αγώνων Α’ και Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί την 8 Σεπτεμβρίου 2014 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00’ στο χώρο των Γραφείων της ΕΠΣΘ.

Σύμφωνα με την προκήρυξη η πρώτη ομάδα του α’ ομίλου και η πρώτη ομάδα του

Β’ ομίλου θα αγωνιστούν (από ένα (1) αγώνα έδρας) για την ανάδειξη του Πρωταθλητή, ο οποίος εξασφαλίζει τη συμμετοχή του στο Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών ομάδων των ΕΠΣ για την προαγωγή στην Γ’ Εθνική Κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, ενώ οι ομάδες που κατέλαβαν την 12η και 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα στον πρώτο και δεύτερο όμιλο υποβιβάζονταιαπευθείας στην Β’ Ερασιτεχνική Κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου