ΤΟΠΙΚΟ

ΚΑΡΑΤΕ -Προπονήτριες οι αδελφές Καραπλιάγγου

καρατε-προπονήτριες-οι-αδελφές-καραπ-416432

Ο Σύλλογος Φίλων Ιαπωνικού Καράτε Στεφανοβικείου ανακοινώνει την απονομή από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, διπλώματος Προπονητή Καράτε σε δύο από τις πρωταθλήτριές του.

Το δίπλωμα Προπονητή απονεμήθηκε στις πρωταθλήτριες Ευρώπης Βαλεντίνα και Βασιλική Καραπλιάγγου, οι οποίες ταυτόχρονα εργάζονται και ως δασκάλες στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, συνδυάζοντας και μεταλαμπαδεύοντας τα ιδανικά του αθλητισμού και της παιδείας στη νέα γενιά.

Την εκδήλωση διοργάνωσε στις 17 Ιουλίου 2015 η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Η απονομή έλαβε χώρα στο Ολυμπιακό Κέντρο βαρέων Αθλημάτων, στα Ανω Λιόσια Αττικής. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε και διευθυντής της Σχολής Προπονητών καράτε κ. Χρήστος Μπουλούμπασης, ο επίτιμος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γεώργιος Γερόλυμπος και το μέλος της Διοικητικής Επιτροπής της Σχολής κα Εμμανουέλα Ποντίδα.

Τα διπλώματα απένειμε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Ιούλιος Συναδινός. Η πιστοποίηση Προπονητή απονεμήθηκε στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του κύκλου εκπαίδευσης 134 αθλητών και αθλητριών στη Σχολή Προπονητών, που οργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε για πρώτη φορά μετά από διάστημα 13 ετών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου