ΤΟΠΙΚΟ

Στην ΑΕ Δημηνίου ο Δ. Ζιώγας

στην-αε-δημηνίου-ο-δ-ζιώγας-405417

Ο Ζιώγας σε περισσότερους από 700 αγώνες Β’, Γ’, Δ’ Εθνικής αλλά και Τοπικού Πρωταθλήματος έχει πετύχει περισσότερα από 740 τέρματα!

Επίσης έχει αναδειχθεί 2 φορές πρώτος σκόρερ στη Γ’ Εθνική Κατηγορία με την Αναγέννηση Γιαννιτσών και την Καρδίτσα, ενώ πέρσι ο Δημήτρης Ζιώγας πήρε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της Α’ κατηγορίας της Καρδίτσας. Μάλιστα ο Βολιώτης επιθετικός δεν είναι η πρώτη φορά που παίρνει έναν τέτοιο τίτλο εκτός Μαγνησίας. Ο 34χρονος επιθετικός παίζοντας πέρσι στην Α.Ε. Λεονταρίου στην ΕΠΣ Καρδίτσας έκοψε πρώτος το νήμα στη λίστα των πρώτων σκόρερ της κατηγορίας.

Ο Δημήτρης Ζιώγας, έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου και από την ΑΠΟΒ, στα 17 του πήγε στη Νίκη Βόλου.

Ενώ έπαιξε στον Αστέρα Ριζομύλου και τελευταία στην ΕΠΣΘ στο Σαρακηνό έκανε ρεκόρ σε γκολ, στον Α.Ο. Πόρου την περίοδο 2006 – 2007 στο τοπικό Αργολίδας, όπου σημείωσε 65 γκολ, ενώ και στον Αστέρα Ιτέας στη Δ’ Εθνική, ήταν 1ος σκόρερ καθώς σημείωσε 38 γκολ. Πρόπερσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του 4ου ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος, με τα χρώματα του Α.Ο. Καρδίτσας, με 14 γκολ.

Εχει παίξει ακόμη στην Αναγέννηση Καρδίτσας, τη Νίκη Πολυγύρου, την Αναγέννηση Γιαννιτσών, στον Α.Ο. Νέας Ιωνίας , στον Ανδρούτσο Γραβιάς και στο Σαρωνικό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου