ΤΟΠΙΚΟ

Κι άλλα νέα πρόσωπα στον Γ.Σ. Αλμυρού

κι-άλλα-νέα-πρόσωπα-στον-γ-σ-αλμυρού-404579

Με εντατικούς ρυθμούς και με αρκετά νέα πρόσωπα συνεχίζονται η προετοιμασία και το κτίσιμο της ομάδας του Γ.Σ. Αλμυρού με τις οδηγίες του προπονητή Στέλιου Αρσένου που θέλει να είναι ανταγωνιστική στην τρίτη συνεχόμενη παρουσία της στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Με συντονισμένες ενέργειες της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου του ΓΣΑ συμπληρώνεται το ρόστερ και ήδη συνεχίζει και στη νέα χρονιά στην ομάδα ο νεαρός αμυντικός Γ. Παπακώστας, ο οποίος τη περυσινή χρονιά ήταν από τους διακριθέντες και απετέλεσε βασική μονάδα στην αμυντική διάταξη.

Οι προσθήκες νεαρών συνεχίστηκαν καθώς αποκτήθηκαν από τους Μυρμιδόνες Πλατάνου ο νεαροί Αράπης Ηλίας και ο τερματοφύλακας Κοντογεωργάκης Ευάγγελος και από τον ΝΠΣ Βόλος ο ταλαντούχος νεαρός Νικογιάννης Βασίλης.

Επίσης προωθήθηκαν και ενσωματώθηκαν στον κορμό της ομάδας οι ταλαντούχοι νεαροί παίκτες από τις ακαδημίες του Γ.Σ.Α. Τζαφλέρης Γιώργος (γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Γ.Σ.Α. Στέλιου Τζαφλέρη), Δήμου Δημήτριος και οι αδελφοί Χριστοδουλόπουλοι. Αναμένονται δε τις επόμενες ημέρες η απόκτηση άλλων δύο ή τριών παικτών, όπως και η ενσωμάτωση στην ομάδα άλλων τριών ή τεσσάρων νεαρών παικτών της περιοχής.

Στην ανακοίνωση του ΓΣΑ ακόμη αναφέρεται: «Παράλληλα συνεχίζονται η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας και η αναζήτηση χορηγών για τη στήριξη αυτής της νέας προσπάθειας που γίνεται, προκειμένου να έχουμε μία ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και παράλληλα να χτίσουμε έτσι την ομάδα μας ώστε ο κορμός της να αποτελείται από ποδοσφαιριστές της περιοχής μας. Σ’ αυτή τη προσπάθειά θέλουμε αρωγούς δίπλα μας όλους τους φορείς, τις επιχειρήσεις, τα μέλη του ΓΣΑ, όλους τους φιλάθλους και τους πολίτες της περιοχής μας, ώστε να ανακτήσουμε την αίγλη και να συνεχίσουμε την ένδοξη ιστορία του Γ.Σ.Α.».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου