ΤΟΠΙΚΟ

«Ζωντανός»… ο Παγασητικός

ζωντανός-ο-παγασητικός-40142

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Παγασητικός που επικράτησε με 3-0 του Άνθιμου Γαζή διατηρώντας ακέραιες τις ελπίδες του για παραμονή στην Α’ ΕΠΣΘ. Στην πρώτη τους ουσιαστικά καλή στιγμή οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 8’ με τον Δουλά να πιάνει σουτ εντός περιοχής και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Γκούρη. Ο Άνθιμος προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης και λίγο μετά το 1-0 απείλησε με τους Κίτσα, Δημόπουλο και Ταφίλη χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα, όμως ο Παγασητικός πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Δημητρίου στο 15’, με ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ από το ημικύκλιο της περιοχής. Για την ομάδα των Αλυκών, το νερό είχε μπει πλέον στο αυλάκι, με τους φιλοξενούμενους να δέχονται και τρίτο τέρμα από πλασέ του Δουλά στο 33’.

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ-ΑΝΘΙΜΟΣ 3-0

Σκόρερ: (8’, 33’ Δουλάς, 15’ Δημητρίου)

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ (Τάχος): Κλεάνθης, Γκατζούνας, Μυλωνάς, Χαλκίδης, Καράνταγλης, Λάιος, Δουλάς (82’ Ρουσάς), Κουτλουμπάσης (65’ Τσένα), Ανδρέου (75’ Καραγιώργος), Δημητρίου (85’ Τσολάκης), Μάρκου.

ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ (Κατσικαδάμος): Γκούρης, Βούλγαρης, Σένκο, Αλεξίου (50’ Καρούτσος), Λάσκος, Κατσικαδάμος, Σεραφίδης, Μπόγιαν (45’ Μπάφας), Ταφίλης, Κίτσας, Δημόπουλος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου