ΤΟΠΙΚΟ

Η «πρώτη» της Δάφνης

η-πρώτη-της-δάφνης-390364

Την περασμένη Δευτέρα (3/8) ξεκίνησε η προετοιμασία της Δάφνης για τη νέα σεζόν. Οι «πράσινοι» που επανήλθαν στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣΘ -μετά από ένα χρόνο απουσίας- θα έχουν ξανά τον Σταύρο Σταμπουλή στο τιμόνι και θέλουν να δημιουργήσουν ένα νεανικό σύνολο, το οποίο θα αποτελέσει και το μέλλον της ομάδας. Ο προπονητής, Σταύρος Σταμπουλής, μιλά στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά και τους στόχους της Δάφνης.

Το σύνολο των Αγίων Αναργύρων, που επανήλθε στην πρώτη κατηγορία ύστερα από ένα χρόνο απουσίας, είναι η τρίτη στη σειρά ομάδα που ξεκινά προπονήσεις ενόψει της νέας σεζόν. Η πρώτη προπόνηση έγινε στην έδρα της, το Δημοτικό Στάδιο Νεαπόλης και πριν την έναρξη της προπόνηση, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός.

Το φετινό ρόστερ θα απαρτίζεται από 23 με 25 παίκτες και η διοίκηση της ομάδας κινείται για την απόκτηση νεαρών παικτών. Σκοπός είναι να δημιουργηθεί ένα νεανικό και συνάμα ανταγωνιστικό σύνολο που θα παίξει καλό ποδόσφαιρο.

Το παρών έδωσαν στην πρώτη προπόνηση αρκετά νέα πρόσωπα, τα οποία αναμένεται να αποκτηθούν μόλις ξεκινήσουν οι μεταγραφές, καθώς και οι παρακάτω παίκτες που ανανέωσαν στην ομάδα: Αναστάσιος Χατζηβασιλείου, Προκόπης Ευαγγελός, Χρήστος Αβλουγιάρης, Γιάννης Τσάτσος, Κώστας Λούκας, Γιώργος Φιλοσόγλου, Νίκος Χιώτης, Μπάμπης Κουλάκογλου, Κώστας Δεμίρης, Παναγιώτης Παπαστεργίου, Φώτης Παπαδόπουλος, Στέργιος Καρακάνας, Γιώργος Παπανίκος, Αναστάσιος Βλιώρας, Αγγελος Βλιώρας, Σπύρος Γεωργίου.

Τα φιλικά που θα δώσουν στο πλαίσιο της προετοιμασίας είναι:

19/8 με Ολυμπιακό Αμπελιάς Φαρσάλων στο Βόλο, 22/8 με Γ.Σ.Α. στον Αλμυρό, 26/8 με Α.Σ. Αγχίαλο στην Αγχίαλο, 29/8 η ρεβάνς στην Αμπελιά, 9/9 με Μαγνησιακό, 12/9 με Ηρακλή Βόλου και 19/9 με Α. Σ Δημητριάς.

Ο προπονητής της ομάδας, κ. Σταύρος Σταμπουλής, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ αναφέρει:

Για τις μεταγραφικές κινήσεις και το περσινό ρόστερ: «Η ομάδα διαθέτει από την περυσινή χρονιά, ένα κορμό ικανότατων παικτών που σήκωσαν το βάρος των υποχρεώσεων και έφεραν με πλήρη επιτυχία την αποστολή σε πέρας. Επομένως, οι όποιες μεταγραφικές κινήσεις γίνουν, θα είναι για κάλυψη των κενών σε συγκεκριμένες θέσεις, ενώ θα υπάρξουν και αποχωρήσεις για διαφόρους λόγους. Δεν πρόκειται όμως σε καμία περίπτωση να αλλοιωθεί η φυσιογνωμία της ομάδας, που με κόπο χτίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο».

Σε ερώτηση για το αν οι μεταγραφικές τους κινήσεις θα αφορούν κυρίως στην επιθετική γραμμή, αφού την περσινή σεζόν η ομάδα των Αγίων Αναργύρων είχε δυσκολία στο σκοράρισμα, τόνισε πως: «Η απόκτηση επιθετικού θα μπορούσε να βελτιώσει την κατάσταση, με την προϋπόθεση όμως να είναι ικανότερος από τους υπάρχοντες. Αν αυτό δεν καταστεί εφικτό, η βελτίωση στην αποτελεσματικότητα θα έρθει με την ατομική και ομαδική βελτίωση μέσω των προπονήσεων. Επομένως, μεταγραφή για τη μεταγραφή δεν πρόκειται να γίνει».

Αναφερόμενος στη διοίκηση ανέφερε: «Η σχέση μου με τη διοίκηση είναι σχέση αμοιβαίου σεβασμού και εμπιστοσύνης, διατηρώντας η κάθε πλευρά διακριτούς ρόλους. Υπάρχει επικοινωνία και διαρκής προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων στον τομέα του καθενός, χωρίς υπερβολές, με ρεαλισμό και επίγνωση των δυσκολιών της εποχής».

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου