ΤΟΠΙΚΟ

Νέο ξεκίνημα για την Α.Ε. Διμηνίου

νέο-ξεκίνημα-για-την-α-ε-διμηνίου-386545

Η παρουσίαση της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕ Διμηνίου έγινε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο ξενοδοχείο Volos Palace. Ο πρόεδρος της ομάδας, Παύλος Πάνος, οι συνεργάτες του, αλλά κι ο προπονητής της ομάδας έθεσαν ως στόχο την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της ΕΠΣΘ, την άνοδο και το κύπελλο, ενώπιον των ποδοσφαιριστών που ήταν παρόντες. Μέχρι στιγμής το ρόστερ απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Μεταγραφές: Κοντός Αποστόλης, Ζιώγας Δημήτρης, Τσιγιάννης Γιάννης, Στρούγγης Δημήτρης, Κουτσιρίμπας Αργύρης, Χάνος Άκης, Κοντός Αποστόλης, Xρήστος-Μαρίνος Τσεκούρας.

Ανανέωσαν: Τσεκούρας Ανδρέας, Κανδήλας Μανώλης, Μαυρίδης Σάββας, Ζάγκας Θωμάς, Τσαγγαράς Σωτήρης, Χρυσανθόπουλος Παναγιώτης, Σταματόπουλος Ιωάννης, Αποστολίδης Μιχάλης, Μόσιος Ιωάννης, Χονδρός Τάσος, Ανατολής Κωνσταντίνος.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Παύλος Πάνος, αφού πρώτα καλωσόρισε και ευχαρίστησε και αυτός από τη μεριά του τον κόσμο που παρευρέθηκε στην παρουσίαση της ομάδας, ανακοίνωσε ότι η προετοιμασία του Διμηνίου θα ξεκινήσει σχεδόν σε 2 εβδομάδες (19 Αυγούστου). Ο Παύλος Πάνος έθεσε τους στόχους για τη νέα σεζόν, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου και την άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Επίσης, ο πρόεδρος της ΑΕ Διμηνίου ανακοίνωσε ότι για την επίτευξη κάθε έναν από τους παραπάνω στόχους, ο κάθε ποδοσφαιριστής θα λάβει από 500 ευρώ, ενώ και τα έσοδα από το τμήμα Marketing του συλλόγου, θα δοθούν και αυτά στους ποδοσφαιριστές.

Επίσης, ο προπονητής, Κώστας Παπαστεργίου, ο οποίος παρέμεινε στον πάγκο της ΑΕΔ, ανέφερε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι για δεύτερη χρονιά στην οικογένεια του Διμηνίου. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχει ταβάνι στο ποδόσφαιρο. Πέρυσι υπήρχαν κάποια στατιστικά που αν τα δείτε είναι απίστευτα τελείως. Η ομάδα είχε την καλύτερη άμυνα στην Ελλάδα σε ερασιτεχνικό επίπεδο, είχε την καλύτερη επίθεση στους δύο ομίλους, πήρε το κύπελλο, έκανε το μεγαλύτερο σκορ στο πρωτάθλημα και όλα αυτά μέσα από πολλή δουλειά των παικτών. Να ευχαριστήσω τα παιδιά που έμειναν φέτος, αλλά και αυτά που έφυγαν και είμαι ευτυχισμένος που κάποια παιδιά ανέβηκαν κατηγορία».

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΧΑΛΕΒΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου