ΤΟΠΙΚΟ

Νέα συμπεράσματα για Ρήγα

νέα-συμπεράσματα-για-ρήγα-385765

Με 4-0 επιβλήθηκε η Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς επί του Ρήγα Φεραίου στο χθεσινό πρωινό παιχνίδι στα Χάνια του Πηλίου, όπου οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται εδώ και μία βδομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η κούραση των παικτών της βελεστινιώτικης ομάδας ήταν αισθητή, από τις καθημερινές διπλές προπονήσεις και το βαρύ πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Λάκη Μπακάλη, απέναντι στην πιο έτοιμη ομάδα των Πειραιωτών.

Η πρωταθλήτρια ομάδα της Super League K20 εμφανίστηκε πανέτοιμη, αφήνοντας παράλληλα ευχαριστημένο τον προπονητή της, κ. Βασίλη Βούζα.
Η λήξη του πρώτου ημιχρόνου βρήκε πίσω το Ρήγα με 3-0. Το σκορ άνοιξε ο Δημήτρης Τζουμάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ και τα άλλα δύο γκολ πέτυχε ο Δήμος Χατζάρας, εκ των οποίων το ένα προήλθε από πέναλτι.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Θανάσης Ανδρούτσος με πλασέ, λίγο πριν την λήξη του αγώνα.
Αξίζει να σημειωθεί πως με τον Ολυμπιακό αγωνίσθηκε τα πρώτα 60 λεπτά ο Βολιώτης μέσος, Ανδρέας Δερμιτζάκης, από τον οποίο οι άνθρωποι της ερυθρόλευκης ΠΑΕ είναι πολύ ευχαριστημένοι. Ο νεαρός παίκτης είχε αποκτηθεί από τον Πύρασο το Σεπτέμβρη του ’13.

Με το Ρήγα Φεραίο αρχικά αγωνίσθηκαν: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Σπαθής, Γούτσιος, Βουραζέρης, Χατζής, Αλεξίου, Γεωργατζής, Τσίπης, Ζενούνι, Ν. Μιαρίτης
Ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι : Τσουμπέκος, Τριανταφύλλου, Γκάγκας, Αποστολίδης, Δ. Μιαρίτης, Πέτσης, Γάρος, Κουσκουρίδας.

Στο πρώτο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό αγωνίσθηκαν: Γαβαλάς, Μπέτσας, Θυμιανός, Μακροστέργιος, Τζουμάκης, Χρήστου, Βρουσαϊ, Βάρκας, Χαντζάρας, Δερμιτζάκης, Τσιλίκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Αγγελόπουλος, Σταματόπουλος Φ., Τόλι, Ρέτσος, Βατουσιάδης, Φουάσης, Πλέγας, Ανδρούτσος, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Γκλεγκλές, Κουγιός.

Και ο Πύρασος με τους Πειραιώτες

Αύριο, Δευτέρα στις 5.30 μ.μ., οι Αγχιαλίτες θα δώσουν το τρίτο κατά σειρά φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας. Σήμερα οι παίκτες του Στέφανου Ξηροφώτου έχουν ρεπό και χθες Σάββατο στην απογευματινή προπόνηση δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Η πρωταθλήτρια Super League Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς στην οποία αγωνίζεται ένα παιδί του Πυράσου, ο Ανδρέας Δερμιτζάκης, θα φιλοξενηθεί από τον Πύρασο στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου. Αύριο αναμένεται να γίνει ένα δυνατό και συνάμα εξαιρετικό από πλευράς θεάματος παιχνίδι, αφού οι δύο ομάδες έχουν αξιόλογο ρόστερ. Ο Στέλιος Αρσένος, o οποίος θα καθοδηγήσει τους ποδοσφαιριστές του Πυράσου, μιας και ο Στέφανος Ξηροφώτος βρίσκεται στην Πάτρα για τη Β’ φάση της σχολής προπονητών UEFA A, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με τον βασικό κορμό της, δηλαδή παίκτες που θα στηριχτεί κυρίως η ομάδα την φετινή σεζόν, αφού οι προπονητές αρχίζουν ήδη να χτίζουν τη βασική ενδεκάδα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Πύρασος έχει δώσει ήδη δύο πετυχημένα φιλικά με Αρη και Ηρακλή των οποίων επιβλήθηκε με 4-0.

Νέο μέλος στο Δ.Σ.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Πυράσου, ένα νέο μέλος προστέθηκε στο Δ.Σ. της ομάδας. Ο λόγος για τον Γιώργο Πλιάκη φίλο και φίλαθλο της ομάδας επί σειρά ετών. Αναλυτικά: «Ενας φίλος της ομάδας μας, επί σειρά ετών φίλαθλος του Πυράσου, ο Γιώργος Πλιάκης εξέφρασε την επιθυμία να συστρατευτεί στην προσπάθεια της διοίκησης και να προσφέρει στην ομάδα μας έχοντας ενεργό ρόλο. Αποτελεί πλέον νέο μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου