ΤΟΠΙΚΑ

Εκλέχθηκε το νέο Δ.Σ.

εκλέχθηκε-το-νέο-δ-σ-384295

Με 23 ψήφους ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση οι κ.κ. Λασκαράκης και Καλόγηρος στις χθεσινές εκλογές που διεξήχθησαν στα γραφεία της ΕΠΣΘ, όπου βροντερό παρών έδωσαν τα σωματεία, αφού συνολικά συμμετείχαν 34.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Φωτό: ΡΑΝΙΑ ΜΑΝΑΣΗ

Τα παρόντα σωματεία ήταν τα εξής: ΑΕ Διμηνίου, Αστέρας Ριζ., Αγία Παρασκευή, Αίας Σούρπης, Αρης, ΓΣ Αλμυρού, Αθλος, Ακρόπολη, Αργοναύτες, Ανθιμος Γαζής, Αχιλλέας, Βόλος 2004, Δάφνη, Δήμητρα, Ηρακλής, Θησέας, Ιάσων Αλλης Μεριάς, Κένταυρος Ν.Π., Μαγνησιακός, Μακρινίτσα, ΕΜΑ, Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Πηλέας, Πρωτεσίλαος, Σαρακηνός, Σκιάθος, Τοξότης, Ιωλκός, Παγασητικός και Απόλλων Κροκίου.

Την Γενική Συνέλευση άνοιξε ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης (Πρωτοδικείου) κ. Μουλάς ο οποίος ξεκαθάρισε πως μοναδικός σκοπός αυτής της διοίκησης ήταν μόνο να οδηγήσουν την Ενωση σε εκλογές. Στην συνέχεια τα σωματεία ζήτησαν από τον πρόεδρο της Γ.Σ. κ. Μουλά να δώσει τον λόγο σε υποψήφιους για να τους γνωρίσουν αλλά μόνο οι κ.κ. Π. Λασκαράκης και Θ. Αγγελόπουλος τοποθετήθηκαν.

Αρχικά μίλησε ο κ. Περικλής Λασκαράκης αναφέροντας: «Δεν διεκδικώ ούτε δάφνες ούτε τίποτα. Ζήτησα από πολλά πρόσωπα να πάρουν μέρος στο ψηφοδέλτιο. Κάλεσα τους περισσότερους και τους εξέθεσα την άποψή μου. Σκοπεύουμε να διορθώσουμε πολλά στην Ενωση, για το τις κινήσεις που έκαναν οι προηγούμενες διοικήσεις δεν ασχολούμαι. Γνωρίζω προσωπικά κάποιους και έχω σχηματίσει άποψη, πάντως η μήνυση που έκαναν δεν ήταν νόμιμη και ήταν το μεγαλύτερο λάθος τους. Το νέο Δ.Σ. έχει σκοπό την αποτελμάτωση της Ενωσης. Θέλω όλους σας στο πλάι μας για να έχουμε την δύναμη να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε κοντά μας και πάλι την ΕΠΟ, να επαναφέρουμε την ομαλότητα και την εύρυθμη λειτουργία της ΕΠΣΘ. Θα αγωνιστούμε σκληρά και δεν σκοπεύουμε να αφήσουμε εσάς αμέτοχους όπως έκαναν οι προηγούμενοι. Το έργο μας είναι δύσκολο δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε γιατί θα αγωνιστούμε με τους χειρισμούς των προηγούμενων πάνω μας. Θα βάλω τα δυνατά μου να λυθούν όλα. Δεν έχω σχέση με κανέναν. Εδώ βρίσκομαι για να κάνω μόνο καλό. Δεν έχω να κερδίσω τίποτα, είμαι δικηγόρος βγάζω τα δικά μου χρήματα, ούτε βουλευτής θέλω να γίνω, ούτε δημοτικός σύμβουλος».

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο κ. Θανάσης Αγγελόπουλος τονίζοντας: «Με πονάει που υπάρχει η πιθανότητα να μην παίξει ποδόσφαιρο η ομάδα μου. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Πρέπει να έρθουμε σε ρήξη με τους προηγούμενους. Ολοι αυτοί που φέρανε την Ενωση σ’ αυτή την κατάσταση να αποτελέσουν παρελθόν. Ο Μπατζιάκας, ο Πάσχος και ο Ακτσιαλής να μην έχουν καμία σχέση με μας. Βρέθηκα με τους υπόλοιπους υποψήφιους και είδα πως όλοι τους είναι έντιμα άτομα και όλοι έχουμε το ίδιο σκοπό. Θεωρώ λάθος την διοίκηση Πρωτοδικείου αλλά κάποιοι ανάγκασαν τα πράγματα να φτάσουν εκεί. Πρέπει να ψηφίσουμε όλοι. Η διοίκηση αυτή πρέπει να έχει τη δύναμη όλων για να πάει στην ΕΠΟ. Αυτοί που δεν ήρθανε σήμερα, έχουν πέσει σε παγίδα».

Η εκλογική διαδικασία

Αμέσως μετά τις ομιλίες ξεκίνησε η διαδικασία των εκλογών, η οποία διεξήχθη ομαλά. Τα αποτελέσματα ανακοίνωσε στο σώμα η εφορευτική επιτροπή που αποτελούνταν από τον κ. Πάνο(ΑΕ Διμηνίου) και τον κ. Τσεκούρα(Ερασιτέχνης Ολυμπιακός). Στην πρώτη θέση ισοβάθμησαν Λασκαράκης και Καλόγηρος με 23 ψήφους. Στην δεύτερη ο Φραντζής με τον Οικονόμου με 16, στην τρίτη ο Τσιαμήτας με τον Βελάνη με 15, στην τέταρτη ο κ. Κλόντζας με τον κ. Αγγελόπουλο με 13, 12 ψήφους πήραν οι Παπαεμμανουήλ και Λαμπρογιώργος. Μετά από κλήρωση οι θέσεις καταρτίστηκαν ως εξής:

1. Περικλής Λασκαράκης 23
(Ιάσων Αλλης Μεριάς)
2. Μιλτιάδης Καλόγηρος 23
(Αίας Σούρπης)
3. Δημήτριος Φραντζής 16
(Πανιώνιος)
4.Χρήστος Οικονόμου 16
(Θησέας)
5. Βασίλειος Τσιαμήτας 15
(Ακρόπολη)
6. Δημήτριος Βελάνης 15
(ΓΣ Αλμυρού)
7. Δημήτρης Κλόντζας 13
(Βόλος 2004)
8. Αθανάσιος Αγγελόπουλος 13
(Δάφνη)
9. Παντελής Παπαεμμανουήλ 12
(Ερασιτέχνης Ολυμπιακός)
10. Δημήτριος Λαμπρογιώργος 12
(Ανθιμος Γαζής)
11. Αθανάσιος Λίλλος 10
(Αστέρας)

Πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής αναμένεται να οριστεί ο κ. Κ. Μπάιμπας με τους κ.κ. Τσεκούρα και Αδαλόγλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου