ΤΟΠΙΚΟ

Ισοπαλία στο φιλικό με τον Ολυμπιακό

ισοπαλία-στο-φιλικό-με-τον-ολυμπιακό-383696

Χωρίς γκολ έληξε το χθεσινό σπουδαίο φιλικό του Πυράσου με την Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς στο γήπεδο της Ν. Αγχιάλου. Στο ξεκίνημα του ματς, κεφαλιά του Πλέγα κατέληξε στα χέρια του Βαν ντε Γουίχε, ενώ στο 21’ ο Τσιουρέλης είχε σουτ που πέρασε άουτ. Ο τερματοφύλακας του Πυράσου αντέδρασε σωστά όταν χρειάστηκε σε φάουλ του Ανδρούτσου, όπως και στο πλασέ του Ραγκέλοφ αλλά και στο μακρινό σουτ του Φουάσι.

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Πυράσου ευχαριστεί την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη διεξαγωγή του φιλικού για δεύτερη χρονιά στο γήπεδο της ομάδος και εύχεται κάθε επιτυχία στη νέα σεζόν. Ο αγώνας είχε διάρκεια 70 λεπτών, χωρισμένος σε δύο ημίχρονα των 35’, με τους δύο τεχνικούς να χρησιμοποιούν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στη διάθεσή τους. Αναμφίβολα κεντρικό πρόσωπο στο χθεσινό αγώνα ήταν ο Ανδρέας Δερμιτζάκης με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Πυράσου να αγωνίζεται και πάλι κόντρα στην ομάδα που τον ανέδειξε. Μάλιστα πέρυσι είχε συμμετάσχει με την ομάδα της Κ17 των ερυθρόλευκων, πανηγυρίζοντας και το πρωτάθλημα στη Super League, για να προβιβαστεί φέτος στην Κ20. Η διοίκηση της Αγχιαλίτικης ομάδας, παρέθεσε και δείπνο στους ερυθρόλευκους, οι οποίοι στη συνέχεια αναχώρησαν για τον Πειραιά. Σημειώνεται πως και φέτος επέλεξαν το Πήλιο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

ΠΥΡΑΣΟΣ: Βαν ντε Γουίχε (36’ Χαλάτσης), Μπόρας (36’ Χατζητρακόσιας), Κόκκαλης (36’ Αχ. Δαμάσκος – 67’ Κουρτέλης), Στεφανής, Μπασδάνης (36’ Πλαστάρας), Βαγγελάκος (43’ Σπύρου), Μαλακασιώτης (61’ Ζαρίφης), Χρ. Δαμάσκος (20’ Καρακώστας), Π. Κοντοβάς (36’ Σαμαράς), Αναστασίου (59’ Μακανίκας).

Κ20 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Κατσιμήτρος (25’ Γαβαλάς – 50’ Σταματόπουλος), Τόλι, Βατουσιάδης, Ρέτζος, Φουάσι, Πλέγας, Μεγαρίτης, Ανδρούτσος, Μανθάτης, Κουγιός, Ραγκέλοφ. Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι Βάρκας, Βρουσάι, Μακροστέργιος, Τσουμάκης, Τσιλίκης, Χατζάρας, Χρήστου, Μπέτσας, Θυμιάνος, Δερμιτζάκης.

Τα υπόλοιπα φιλικά των Αγχιαλιτών:

Παρασκευή 14/8 με Νίκη Βόλου

Τετάρτη 19/8 με Ηρακλή

Πέμπτη 20/8 με Αγία Παρασκευή

Σάββατο 22/8 με Ρήγα Φεραίο

Τρίτη 25/8 με Γ.Σ. Αλμυρού

Τετάρτη 26/8 με Μαγνησιακό

Παρασκευή 28/8 με Δήμητρα Ευξεινούπολης

Κυριακή 30/8 με ομάδα Β’ Εθνικής

(δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου