ΤΟΠΙΚΟ

Νέος πρόεδρος ο Λασκαράκης

νέος-πρόεδρος-ο-λασκαράκης-382264

Σε σώμα συνήλθε χθες Τρίτη το νέο Δ.Σ. της ΕΠΣΘ, μιας και τα νεοεκλεγέντα μέλη που προέκυψαν από τις αρχαιρεσίες της περασμένης Δευτέρας, συναντήθηκαν στα γραφεία της Ενωσης εκ νέου στις 12 μ., όπου και αποφάσισαν χρέη προέδρου να αναλάβει ο κ. Περικλής Λασκαράκης.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Σημειώνεται πως ο κ. Λασκαράκης είχε εκφράσει την επιθυμία για τη συγκεκριμένη θέση και έλαβε από 23 ψήφους, μαζί με τον κ. Καλόγηρο ο οποίος και ανέλαβε χρέη γενικού γραμματέα.

Αναλυτικά το νέο Δ.Σ. αποτελούν οι:

Πρόεδρος: Λασκαράκης Περικλής του Στυλιανού

Α’ Αντιπρόεδρος: Βελάνης Δημήτριος του Ευαγγέλου

Β’ Αντιπρόεδρος: Οικονόμου Χρήστος του Νικολάου

Γεν. Γραμματέας: Καλόγηρος Μιλτιάδης του Κων/νου

Ταμίας: Φραντζής Δημήτριος του Στυλιανού

Αναπληρωματικός Γραμματέας: Τσιαμήτας Βασίλειος του Χρήστου

Αναπληρωματικός Ταμίας: Αγγελόπουλος Αθανάσιος του Κων/νου

Μέλη: Λίλλος Αθανάσιος του Αλκιβιάδη, Κλόντζας Ιωάννης – Δημήτρης του Γερασίμου, Λαμπρογιώργος Δημήτριος του Αποστόλου, Παπαεμμανουηλίδης Παντελής του Παναγιώτη

Επίσης εξελέγησαν και οι πρόεδροι των Επιτροπών:

Επιτροπή Πρωταθλήματος: Λαμπρογιώργος Δημήτρης

Πειθαρχική Επιτροπή: Βλαχάβα Αικατερίνη

Επιτροπή Μικτών Ομάδων: Λίλλος Αθανάσιος

Τοπική Επιτροπή Διαιτησίας: Καλόγηρος Μιλτιάδης

Επιτροπή Γηπέδων: Αγγελόπουλος Αθανάσιος

Επιτροπή Ακαδημιών: Παπαεμμανουηλίδης Παντελής

Επιτροπή Προμηθειών: Φραντζής Δημήτριος

Επιτροπή Πρόληψης Βίας: Οικονόμου Χρήστος

Τεχνική Επιτροπή: Λαμπρογιώργος Δημήτρης

Εκτελεστική Γραμματεία:

Πρόεδρος: Λασκαράκης Περικλής

Μέλη: Βελάνης Δημήτριος

Οικονόμου Χρήστος

Καλόγηρος Μιλτιάδης

Φραντζής Δημήτριος

Εξελεγκτική Επιτροπή: Δεληβασίλης Ευάγγελος, Καρακίτσος Δημήτριος, Δεληγιάννης Σωτήριος.

Ο πρόεδρος κ. Λασκαράκης μίλησε για τις επόμενες κινήσεις του Δ.Σ. τονίζοντας πως στόχο είναι να επανέλθει η ηρεμία στα ταραγμένα νερά του τοπικού ποδοσφαίρου, ερχόμενος άμεσα σε επαφή με την ΕΠΟ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Μετά τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. της ΕΠΣΘ, ως πρόεδρος, θέλω αφενός μεν να καλέσω σε συστράτευση όλους για την επίτευξη του ομολογουμένως δύσκολου κοινού μας σκοπού, ήτοι της επανόδου της Ενωσης στους κόλπους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αφετέρου δε, να διαβεβαιώσω ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, μη φειδόμενος χρόνου και κόπου για την προαγωγή, την αναβάθμιση και την αναγέννηση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στο νομό μας. Εργο στο οποίο όλοι χωρούν και κανείς δεν περισσεύει.

Η πρώτη κίνηση της νέας διοίκησης της ΕΠΣΘ θα είναι να στείλει έγγραφο στην ΕΠΟ, με το οποίο θα ζητεί μέσα στην εβδομάδα συνάντηση με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, κ. Γιώργο Γκιρτζίκη, με σκοπό να λυθεί το πρόβλημα που έχει προκύψει με την τιμωρία της ΕΠΣΘ από την ΕΠΟ.

Επίσης, η διοίκηση της ΕΠΣΘ θα αποστείλει επιστολή σε όλα τα μέλη της ΕΠΟ, στην οποία θα τονίζεται ποια είναι τα συγκεκριμένα άτομα που απαρτίζουν το Δ.Σ. της ΕΠΣΘ, ενόψει και της Γενικής Συνέλευσης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στις 28 Αυγούστου. Θα ενημερωθούν, επίσης, όλοι οι πρόεδροι των σωματείων, οι διαιτητές, αλλά και οι αρχηγοί των ομάδων».

Χαιρετίζει τη νέα διοίκηση ο κ. Μπέος

Με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Βόλου συνεχάρη τη νέα διοίκηση της ΕΠΣΘ. Συγκεκριμένα: «Χαιρετίζω τη νέα διοίκηση της ΕΠΣ Θεσσαλίας που εξελέγη με την πλέον δημοκρατική διαδικασία, αυτή των εκλογών. Τα ερασιτεχνικά σωματεία σε μία δύσκολη στιγμή για το μαγνησιώτικο ποδόσφαιρο και παρά τους εκβιασμούς που δέχθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα, έδωσαν τη δική τους απάντηση σε όλους εκείνους που μάχονταν για την καρέκλα με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση ιδιοτελών σκοπών τους.

Ως Δήμαρχος Βόλου συγχαίρω τη νέα διοίκηση της ΕΠΣ Θεσσαλίας που είμαι σίγουρος ότι θα βγάλει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Μαγνησίας από το αδιέξοδο. Διότι το ποδόσφαιρο της Μαγνησίας αξίζει πολλά περισσότερα από αυτά που υπόσχονταν περιστασιακοί παράγοντες όπως ο Πάσχος και οι συνεργάτες του».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου