ΤΟΠΙΚΟ

Επένδυση με Πλασταρά ο Πύρασος

επένδυση-με-πλασταρά-ο-πύρασος-382252

Την απόκτηση του 17χρονου Χρήστου Πλασταρά από τον Αθλο Αλμυρού, ανακοίνωσε ο Πύρασος μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του. Ο νεαρός παίκτης αγωνίζεται στην αμυντική γραμμή και είναι ένα από τα μεγάλα ταλέντα της ηλικίας του, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.

Αναλυτικά: «Η διοίκηση του Πυράσου ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή Χρήστου Πλασταρά από τον Αθλο Αλμυρού, σωματείο το οποίο ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία στην ολοκλήρωση της μεταγραφής. Αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, είναι 17 ετών και προέρχεται από την ακαδημία του Αθλου. Τη σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε στην ακαδημία της ΠΑΕ Ατρόμητος, το 2014-15 ξεκίνησε στην ομάδα Κ17 της ΠΑΕ Νίκη Βόλου και στο δεύτερο μισό της περιόδου, έπαιξε στην Α’ ΕΠΣΘ με τη φανέλα του Αθλου. Πρόκειται για έναν από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της ηλικίας του στο νομό Μαγνησίας».

Οι δηλώσεις του Χρήστου Πλασταρά: «Είμαι χαρούμενος διότι ο Πύρασος μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ σε υψηλότερο επίπεδο, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Είναι σημαντικό για εμένα που ανήκω πλέον σε αυτή την ομάδα που λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα. Ακολουθώ εδώ κι αρκετό καιρό τις προπονήσεις της προετοιμασίας και μπορώ να πω ότι δουλεύουμε σκληρά ώστε να ανταποκριθούμε στις αυξημένες απαιτήσεις της καινούργιας σεζόν.

Προσωπικά θέλω να είμαι έτοιμος όταν μου δοθεί η ευκαιρία και να αποδείξω την αξία μου, βοηθώντας παράλληλα τον Πύρασο να πετύχει τους στόχους του. Εύχομαι να έχουμε υγεία ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε την προσπάθειά μας με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου