ΤΟΠΙΚΟ

Ζήτησε νέα τεστ η ΕΠΣΘ από τον Ρήγα

ζήτησε-νέα-τεστ-η-επσθ-από-τον-ρήγα-374226

Εξι παίκτες του Ρήγα Φεραίου βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, αλλά για να αναβληθεί το μεθαυριανό ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου της Α’ ΕΠΣΘ, που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο «Παντελής Μαγουλάς» ανάμεσα στον Πύρασο και τους Βελεστινιώτες, πρέπει οι φιλοξενούμενοι να προσκομίσουν στη διοργανώτρια αρχή έξι θετικά rapid test του τελευταίου 48ωρου.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει τα αποτελέσματα των τεστ να είναι είτε σημερινά (8/10) είτε του Σαββάτου, όπως ενημέρωσε η ΕΠΣΘ τη διοίκηση του Ρήγα Φεραίου ότι ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Σύμφωνα μ’ αυτό, όταν εντοπιστούν πάνω από πέντε κρούσματα σε μία ομάδα, το ματς αναβάλλεται. Από την πλευρά του Ρήγα Φεραίου μπορεί να κοινοποιήθηκαν έξι θετικά τεστ στην ΕΠΣΘ σήμερα Παρασκευή, αλλά η διοργανώτρια αρχή έκανε σαφές στους Βελεστινιώτες ότι αναβολή υπάρχει μόνο με έξι κρούσματα που έχουν επιβεβαιωθεί το τελευταίο 48ωρο πριν τη διεξαγωγή του ματς.

Έτσι, σύμφωνα με την ΕΠΣΘ δεν ισχύουν αυτά που απέστειλε ο Ρήγας Φεραίος, αφού μόνο το ένα εκ των έξι έγινε την Παρασκευή. Από την πλευρά της ομάδας του Βελεστίνου πάντως έλεγαν ότι οι παίκτες έχουν ήδη μπει σε καραντίνα και δεν μπορούν να κάνουν νέα τεστ. Το θέμα της αναβολής ή μη του αγώνα αναμένεται επομένως να ξεκαθαρίσει το Σάββατο, ακόμη και αύριο Κυριακή.

Πάντως, ένα από τα έξι δελτία παικτών που βρέθηκαν θετικοί δεν έχει ακόμη εκδοθεί, κι αυτή είναι άλλη μία παράμετρος της υπόθεσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου