ΤΟΠΙΚΟ

Ενδιαφέροντα ματς στη 2η αγωνιστική της Α ΕΠΣΘ-Δηλώσεις προπονητών

ενδιαφέροντα-ματς-στη-2η-αγωνιστική-τη-373332

Συνεχίζεται με τη δεύτερη αγωνιστική σήμερα και αύριο η Α’ ΕΠΣΘ. Στον πρώτο όμιλο η επίδοξη πρωταθλήτρια Αγία Αννα θα δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σήμερα στο Σέσκλο απέναντι στην Ακρόπολη, αφού στην πρεμιέρα είχε πάρει ξεκούραστα τους τρεις βαθμούς από τη Μακρινίτσα, που αποσύρθηκε. Οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους πέντε παίκτες, που είναι οι: Βέργος, Ματθαίου, Τζοβάρας, Κόκκας, Σφάκας. Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Τσιουρέλης, δηλώνει ενόψει της σημερινής αναμέτρησης: ««Έχουμε ένα παιχνίδι δύσκολο σε μία δύσκολη έδρα και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν καλύτερο, για να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης». Η Ακρόπολη, που ξεκίνησε με την κατάκτηση ενός βαθμού στην έδρα του Σαρακηνού, που σήμερα κάνει το ρεπό του, θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου Παγώνη, ο οποίος πήρε κόκκινη στην πρεμιέρα.

Ενδιαφέρον είναι το ματς ανάμεσα σε Δάφνη και ΑΕ 2002 το πρωί της Κυριακής στο γήπεδο του Σαρακηνού. Η Δάφνη, που αντιμετωπίζει την απουσία του Σιαμουρδάνη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, είναι ενισχυμένη με την επιστροφή στο ρόστερ του Οδυσσέα Βαλαρούτσου, που ήταν και πέρσι στην ομάδα, και με την προσθήκη του κεντρικού αμυντικού Αλέκου Αλεξίου (σ.σ. έπαιζε στη Μακρινίτσα). Η γηπεδούχος κυνηγά το πρώτο της τρίποντο, για να δώσει συνέχεια στην ισοπαλία στο νησί της Σκιάθου και ο τεχνικός της, Βαγγέλης Τάχος, τονίζει: «Είμαστε σε καλή κατάσταση, με πληρότητα στις προπονήσεις και με νέες μεταγραφές. Έχουμε αισιοδοξία μετά το θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα και με σοβαρότητα και ταπεινότητα θέλουμε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι». Σε ό,τι αφορά τη φιλοξενούμενη ομάδα των Καλών Νερών αμφίβολοι είναι οι Παρίσης και Σαρρής, ενώ ο προπονητής της, Στέργιος Σιαμέτης, αναφέρει: «Είναι δύσκολο ματς, απ’ αυτά που χαρακτηρίζεις εξάποντα. Εννοείται ότι πάμε να το πάρουμε. Στην πρεμιέρα δεν καταφέραμε, αλλά θεωρώ ότι η διαφορά μας με τον Τοξότη ήταν στη φυσική κατάσταση, καθώς μείναμε από δυνάμεις μετά το 60’».

Πρώτο επίσημο ματς για την Αγία Παρασκευή, που είχε ρεπό την περασμένη βδομάδα. Το σύνολο του Στέλιου Μαλακασιώτη αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Σκιάθο, που δεν είναι ευχαριστημένη με τον βαθμό απέναντι στη Δάφνη στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο δεύτερος όμιλος

Στον δεύτερο όμιλο κι ενώ υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο αναβολής του ντέρμπι Πύρασος-Ρήγας Φεραίος λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στους Βελεστυινιώτες, σήμερα ο Αστέρας υποδέχεται στον Ριζόμυλο την Αγχίαλο, που εμφανίζεται ως φαβορί της αναμέτρησης. Ο προπονητής των γηπεδούχων, Χρήστος Καψιώτης, που είδε την ομάδα του να ηττάται με το βαρύ 4-0 από τον Ρήγα εκτός έδρας, δηλώνει: «Όλα τα ματς για εμάς θα είναι σημαντικά. Θέλουμε να αφήσουμε την κακή εμφάνιση πίσω μας άμεσα, ξεκινώντας από το παιχνίδι με την Αγχίαλο. Στην πρώτη αγωνιστική δεν αντιμετωπίσαμε σε κανένα σημείο αμυντικά το παιχνίδι του αντιπάλου και φυσιολογικά ήρθε αυτό το σκορ. Συζητήσαμε και διορθώσαμε μέσα από την προπόνηση τα λάθη μας και πηγαίνουμε στο δεύτερο παιχνίδι αισιόδοξοι και έτοιμοι για το θετικό αποτέλεσμα». Σε ό,τι αφορά τον Θοδωρή Ανδρουτσόπουλο, σημειώνει: «Αφήσαμε πίσω το νικηφόρο ξεκίνημα που κάναμε την προηγούμενη Κυριακή. Οι παίκτες είναι απόλυτα έτοιμοι για το ματς με τον Αστέρα και περιμένω απ’ αυτούς να δείξουν τη θέληση και την ποιότητά τους στον αγωνιστικό χώρο. Οταν φτάνει η μέρα του ματς, καλούνται οι παίκτες να μιλήσουν με την απόδοσή τους κι όχι εμείς οι προπονητές με δηλώσεις. Εγω έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά κι εκείνοι θέλω να τη μετουσιώσουν με απόδοση που θα φτάσει στο μάξιμουμ. Προβλήματα δεν υπάρχουν, οπότε όλοι οι παίκτες μας είναι έτοιμοι να πάρουν την ευθύνη».

Στα άλλα δύο παιχνίδια του δεύτερου ομίλου Πρωτεσίλαος και Αίας (η ομάδα της Σούρπης ρίχνεται στη μάχη μετά το ρεπό της 1ης αγωνιστικής, χρησιμοποιώντας το ουδέτερο γήπεδο του Πλατάνου) είναι τα φαβορί ως γηπεδούχοι με αντιπάλους τον Διαγόρα Στεφανοβικείου και τους Μυρμηδόνες αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές

Α’ ΕΠΣΘ/Α’ ΟΜΙΛΟΣ

2η αγωνιστική

Σήμερα

Γηπ. Σέσκλου (16.00)

Ακρόπολη-Αγία Αννα

(Θεοχάρης, Αναστασίου Α., Τασιόπουλος Κ.)

Αύριο

Γηπ. Σαρακηνού (11:00),

Δάφνη-ΑΕ 2002

(Τασιόπουλος Γ., Δημητράκης, Γραββάνης)

Γηπ. Αγ. Παρασκευής (11:30),

Αγ. Παρασκευή-Σκιάθος

(Πλακιάς, Γεωργαντζής, Σφυρής)

Τοξότης-Μακρινίτσα 3-0 α.α.

Ρεπό: Σαρακηνός

Α’ ΕΠΣΘ/Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Σήμερα

2η αγωνιστική

Γηπ. Ριζομύλου (16:00),

Αστέρας Ριζ.-ΦΘ Αγχίαλος

(Κούστας, Σακκάς Δ., Παναγιωτόπουλος)

Αύριο

Γηπ. «Π. Μαγουλάς» (16.00)

Πύρασος-Ρήγας Φεραίος

(Καλατζής, Σφυρής, Σακκάς Π.)

Γηπ. Πτελεού (16:00),

Πρωτεσίλαος-Διαγόρας Στεφ.

(Γραββάνης, Αναστασίου Α., Αγγελόπουλος)

Γηπ. Πλατάνου (16:00),

Αίας Σούρπης-Μυρμηδόνες

(Τσίντζας, Καλορογιάννης, Μπέλλου)

Ρεπό: ΓΣ Αλμυρού

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου