ΤΟΠΙΚΟ

Η Εύη Ζαμπάκα υπεύθυνη ακαδημίας στον Τοξότη

η-εύη-ζαμπάκα-υπεύθυνη-ακαδημίας-στον-372525

Η Εύη Ζαμπάκα, πρώην παίκτρια του Βόλου 2004 και του Μαγνησιακού, ανέλαβε υπεύθυνη ακαδημίας του Τοξότη. Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Α.Ο. ΤΟΞΟΤΗ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την ΕΥΑ ΖΑΜΠΑΚΑ στη θέση της υπευθύνου ακαδημίας. Η Εύα βρίσκεται κοντά στην ομάδα εδώ και αρκετό καιρό και τα πρώτα δείγματα της δουλειάς της είναι ήδη εμφανή. Άλλωστε άτομα όπως η Εύα πρέπει να βρίσκονται κοντά στο ποδόσφαιρο τόσο λόγω της εμπειρίας τους στο χώρο του ποδοσφαίρου όσο και των επαγγελματικών εμπειριών που διαθέτουν, αλλά και των φρέσκων ιδεών που χρειάζεται ο χώρος.

Η Εύα ξεκίνησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο το 2004, όταν και δημιουργήθηκε η πρώτη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα στη Μαγνησία, που δεν είναι άλλη από τον ΑΣ ΒΟΛΟΣ 2004. Αγωνίστηκε με την ερυθρόλευκη φανέλα περίπου 5 αγωνιστικές σεζόν έχοντας συμμετοχές στη βασική ενδεκάδα της ομάδας τόσο στη Β’ όσο και στην Α’ Εθνική με πολύ καλές μάλιστα εμφανίσεις.

Στη συνέχεια απουσίασε από τον χώρο του ποδοσφαίρου για επαγγελματικούς λόγους, αφού ξεκίνησε τη δική της επιχείρηση και έπρεπε να αφοσιωθεί αποκλειστικά και μόνο στην εργασία της. Τον Ιανουάριο του 2015 επέστρεψε στο ποδόσφαιρο ως παίκτρια του Μαγνησιακού με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε 3 χρόνια.

Αφού λοιπόν κρέμασε τα παπούτσια της έμεινε ενεργή στο χώρο ως προπονήτρια στην ακαδημία του ΒΟΛΟΥ 2004, όντας κάτοχος διπλώματος UEFA C και στη συνέχεια προπονήτρια και project manager στο δίκτυο σχολών του Παναθηναϊκού στην περιοχή της Μαγνησίας.

Καλωσορίζουμε την Εύα Ζαμπάκα στην ομάδα μας και είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσει τα μέγιστα στην εκπλήρωση των στόχων της ομάδας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου