ΤΟΠΙΚΟ

Ξεκίνημα για την ΑΕ Διμηνίου

ξεκίνημα-για-την-αε-διμηνίου-370209

Σε μία ιδανική μέρα για προπόνηση για συνθήκες καλοκαιριού, έλαβε χώρα η «πρώτη» της Α.Ε.Δ. στο γήπεδο του Διμηνίου, την περασμένη Τετάρτη.

Το παρών έδωσε ο πρόεδρος κ. Πάνος αλλά και ο αντιπρόεδρος κ. Καραλής.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ομάδας, ο οποίος μεταξύ των ευχών για μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες, τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι βέβαια ο πρωταθλητισμός αλλά το κυριότερο είναι η ομάδα να γίνει μία οικογένεια.

Ο Αντιπρόεδρος κ. Καραλής ευχήθηκε με την σειρά του καλό ξεκίνημα και να είναι μια σεζόν επιτυχιών. Το ίδιο ανέφερε και ο γενικός αρχηγός κ. Κανδήλας Γιώργος, ο οποίος εκτός από τις καθιερωμένες ευχές ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές για τον εσωτερικό κανονισμό.

Στη συνέχεια μίλησε ο προπονητής του συλλόγου κ. Παπαστεργίου, αφού καλωσόρισε τους νέους ποδοσφαιριστές και τους παρουσίασε στους «παλιούς», είπε πως η ομάδα έχει σκοπό να πρωταγωνιστήσει και φέτος. Τονίζοντας παράλληλα πως τα τελευταία 4 χρόνια, φτάνει στην πηγή και νερό δεν πίνει και ότι φέτος αυτό θα αλλάξει. Αναφέρθηκε και στην συμμετοχή πέντε παιδιών από τις ακαδημίες στην προετοιμασία τονίζοντας πως οι υποδομές αποτελούν το μέλλον.

Κ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου