ΤΟΠΙΚΟ

Πήρε και Τσιώλη ο Ρήγας Φεραίος

πήρε-και-τσιώλη-ο-ρήγας-φεραίος-366052

Σε μία αρκετά ποιοτική προσθήκη στο μεσοεπιθετικό τομέα προχώρησε χθες ο Ρήγας Φεραίος, ανακοινώνοντας την απόκτηση του 20χρονου επιτελικού χαφ και ακραίου επιθετικού Απόστολου Τσιώλη (γεν. 10/12/1996). Το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα των κυανόλευκων ακούει στο όνομα Απόστολος Τσιώλης και είναι μία μεταγραφή που «πάλευαν» τις τελευταίες μέρες οι διοικούντες του Ρήγα.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Α.Ο Δήμητρα/Απόλλων και ανδρώθηκε στις Ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης (ομάδες Κ17 και Κ20), όπου σε ηλικία 17 ετών υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Την περίοδο 2015-16 χρονιά αγωνίστηκε στον Πιερικό, ενώ στο πρώτο εξάμηνο της σεζόν που πέρασε αγωνιζόταν στην ομάδα του Λουτρακίου και στη συνέχεια στους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου.

Εξάλλου έχει έρθει αντιμέτωπος με το Ρήγα Φεραίο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής την περσινή σεζόν ως παίκτης των Μαύρων Αετών Ελευθεροχωρίου, αλλά και ως ποδοσφαιριστής του Πιερικού τη σεζόν 2015-2016.

Μάλιστα στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς σκόραρε απέναντι στο Ρήγα, σημειώνοντας συνολικά τέσσερα γκολ στο δεύτερο γύρο, βοηθώντας έτσι την ομάδα του Ελευθεροχωρίου να παραμείνει στην κατηγορία.

Με δήλωση του ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος. Έρχομαι σε μία ομάδα που με κέρδισε το ενδιαφέρον που έδειξε για μένα. Ο Ρήγας Φεραίος είναι ιστορική ομάδα. Όλοι την ξέρουμε στην κατηγορία τα τελευταία χρόνια. Έχει καλούς παίκτες, ωραίο κόσμο. Θα δώσω ό,τι καλύτερο για να βοηθήσω το σύλλογο και να βοηθηθώ και να πετύχουμε όλους τους στόχους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου