ΤΟΠΙΚΟ

Ελπιδοφόρο ξεκίνημα για Α.Ο. Σκιάθου

ελπιδοφόρο-ξεκίνημα-για-α-ο-σκιάθου-364381

Σε ευχάριστο κλίμα και με φιλόδοξες προσδοκίες για τη σεζόν που έρχεται, ολοκληρώθηκε την Κυριακή η πρώτη συνάντηση του Α.Ο. Σκιάθου. Από τη μεριά τους οι ποδοσφαιριστές του νησιώτικου συλλόγου έδωσαν βροντερό παρών και υποσχέθηκαν ότι θα δουλέψουν σκληρά, με σκοπό να πρωταγωνιστήσει η ομάδα σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Σε εντατικούς ρυθμούς κινείται πλέον η ομάδα των Σποράδων, καθώς χθες Δευτέρα ξεκίνησε η προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Πρώτο στάδιο αυτής αποτέλεσαν τα εργομετρικά τεστ, από τα οποία θα περάσουν οι παίκτες και σήμερα Τρίτη.

Οι νησιώτες θα συνεχίσουν για άλλη μια χρονιά, με καπετάνιο στο τιμόνι τους τον Νίκο Τσιαντάκη, καθώς η περσινή παρουσία του έμπειρου τεχνικού στο νησί των Σποράδων κρίθηκε ικανοποιητική. Ο 47χρονος προπονητής, που στο παρελθόν έχει υπάρξει και μέλος του προπονητικού επιτελείου της Νίκης Βόλου, θα διαμένει πλέον μόνιμα στο νησί.

Ωστόσο, οι Σκιαθίτες έχουν κινηθεί αρκετά δυνατά και στο μεταγραφικό παζάρι, με τη διοίκησή τους να έχει ήδη ανακοινώσει εννιά παίχτες. Ο τελευταίος εξ αυτών είναι ο πολύπειρος δεξιός οπισθοφύλακας Χρήστος Καραγιάννης. Επιπροσθέτως, απέκτησαν τέσσερις ποδοσφαιριστές από τον ΑΟ Σκοπέλου. Αυτοί είναι ο μεσοεπιθετικός Ηλίας Συνοδικός, ο επιθετικός Εριόν Χυσάι, ο αμυντικός χαφ Στέλιος Χρυσάνθης και ο επιθετικός χαφ Χρήστος Αλεξίου. Οι υπόλοιποι παίκτες που θα φορέσουν την φανέλα της ΑΟ Σκιάθου είναι οι Ζήσης Μαλάκος (επιθετικός), Θέμης Νικολαΐδης (δεξιός μπακ-χαφ), Βασίλης Ζαρίφης (αμυντικός χαφ) και Νίκος Φιλιππούλης (αριστερός μπακ). Προς το παρόν ο μοναδικός παίχτης που έχει αποχωρήσει από τον σύλλογο είναι ο 23χρονος αμυντικός χαφ Χρήστος Δημητρίου.

Με σκοπό να διαπιστώσει ο Ν. Τσιαντάκης σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι παίχτες του, κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του συλλόγου, ότι στις 27 Αυγούστου (στις 16:00) θα δώσει το πρώτο του φιλικό στο Δημοτικό Στάδιο Σκιάθου εναντίον του Διαγόρα Στεφανοβικείου.

Επιπροσθέτως, οι διοικούντες την ομάδα βρίσκονται σε επαφές, με σωματείο που αγωνίζεται σε εθνική κατηγορία για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου