ΤΟΠΙΚΟ

Κοντά σε τρεις παίχτες ο Πανιώνιος

κοντά-σε-τρεις-παίχτες-ο-πανιώνιος-364370

Ολα είναι έτοιμα στον Πανιώνιο Ν. Ιωνίας για το ξεκίνημα της προετοιμασίας του στις 21 Αυγούστου, στο πλαίσιο της νέας αγωνιστικής περιόδου. Κινούμενος σε αυτό το πλαίσιο ο προπονητής του σωματείου, Σπύρος Φώτου, έχει ήδη κλείσει δυο φιλικές αναμετρήσεις για την ομάδα, με σκοπό οι παίκτες του να είναι ετοιμοπόλεμοι μέχρι την έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Το πρώτο φιλικό είναι εναντίον της ομάδας του Ηρακλή Βόλου στις 26 Αυγούστου, ενώ το δεύτερο είναι με την Α.Ε. 2002 στις 2 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να κανονίσει δυο με τρεις ακόμη φιλικές αναμετρήσεις για τον Πανιώνιο, αφού η μόνη αθλητική δραστηριότητα που θα έχει πριν τις 7 Οκτωβρίου που ξεκινάει το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ είναι το κύπελλο έναν μήνα νωρίτερα.

Σχετικά με τα μεταγραφικά σχέδια του συλλόγου ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Είμαστε πολύ κοντά σε τρεις παίκτες, ωστόσο δεν θέλω να αναφέρω ονόματα. Η συμφωνία μας προς το παρόν είναι προφορική, δεν έχουμε πάρει τα δελτία τους ακόμη» και πρόσθεσε «Το μόνο που μπορώ να πω είναι οι θέσεις στις οποίες παίζουν. Ο ένας είναι σέντερ μπακ, ο άλλος επιθετικός μέσος και ο τελευταίος επιθετικός».

Αναφερόμενος στις βλέψεις του για την επόμενη χρονιά, ο έμπειρος προπονητής δήλωσε: «Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, ώστε να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην κατηγορία. Αν κάθε αγωνιστική δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό μέσα στο χορτάρι, πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Παρόλα αυτά ο πρόεδρος Δημήτρης Φραντζής έκανε λόγο για την αναγκαιότητα στήριξης των νέων παιδιών: «Σαν ομάδα θέλουμε πολύ να δώσουμε ευκαιρίες και στη συνέχεια να αναδείξουμε μέσα από τη σωστή δουλειά νεαρούς παίχτες».

Μια σημαντική απώλεια ενδεκαδάτου παίχτη είναι αυτή του Αβράαμ Μαρούφ, ο οποίος πήγε στον Παγασητικό. Δυο καλοί παίχτες ακόμη, οι οποίοι επίσης εγκατέλειψαν την ομάδα για τον ίδιο προορισμό είναι οι Ιωάννης Καραγιώργος και Παντελής Τσουκαλάς. Ωστόσο, σε γενικές γραμμές ο βασικός κορμός έχει παραμείνει.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου