ΤΟΠΙΚΟ

Αύριο η πρώτη των Μυρμιδόνων

αύριο-η-πρώτη-των-μυρμιδόνων-364346

Μέσα σε πλαίσιο ανασυγκρότησης για τη νέα χρονιά κινούνται οι ιθύνοντες των Μυρμιδόνων, με ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι την Τετάρτη 9 Αυγούστου (19.30) θα πραγματοποηθεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας. Μέσα σε αυτήν, η διοίκηση του σωματείου καλεί όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα να δώσει το παρών στο γήπεδο του Πλατάνου και δίνει ευχές για τη νέα αγωνιστική σεζόν που έρχεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Την Τετάρτη 9 Αυγούστου και ώρα (19.30) στο γήπεδο του Πλατάνου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος ενόψει της νέας χρονιάς! Καλούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας να δώσουν το παρών. Η Διοίκηση των Μυρμιδόνων εύχεται σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πάντα επιτυχίες».

Τρεις ανανεώσεις και δύο επιστροφές

Παράλληλα, τρεις καινούριες ανανεώσεις και δύο επιστροφές ανακοίνωσαν οι Μυρμιδόνες. Αναλυτικά: «Η διοίκηση του Α.Σ .Πλατάνου ’’οι Μυρμιδόνες’’ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά με τους ποδοσφαιριστές Χρήστο Γώγο, Χρήστο Στέκα και Γεώργιο Στουρνάρα. Επίσης επιστρέφουν στην ομάδα ο Παναγιώτης Ξαφάς, καθώς και ο Αθανάσιος Κατσαβριάς από τον Α.Ο. Σκύρου. Η διοίκηση των Μυρμιδόνων τους εύχεται να είναι υγιείς και καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων της ομάδας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου