ΤΟΠΙΚΟ

Φιλικό σήμερα για τον Πύρασο

φιλικό-σήμερα-για-τον-πύρασο-362988

Το όγδοο κατά σειρά φιλικό δίνει σήμερα ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, με το Μαγνησιακό. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 6μ.μ. και θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Νέας Αγχιάλου.

Αυτό δεν θα είναι το μοναδικό φιλικό για το σύνολο του Στέφανου Ξηροφώτου για αυτήν την εβδομάδα, αφού το απόγευμα της προσεχούς Παρασκευής θα δώσει ένα ακόμη φιλικό στην Ευξεινούπολη με την τοπική Δήμητρα.

Ανακοίνωσε τον Βουρδάκη

Ενα από τα «μικρά» ταλέντα του τοπικού μας ποδοσφαίρου ανακοίνωσε χθες ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου. Ο λόγος για τον 19χρονο Ντίνο Βουρδάκη. Ο νεαρός παίκτης συμμετείχε από την αρχή στην προετοιμασία της Αγχιαλίτικης ομάδας, ενώ στο τελευταίο φιλικό με τον Ρήγα Φεραίο έκλεψε τις εντυπώσεις. Ετσι, η τεχνική ηγεσία αποφάσισε να προχωρήσει στην απόκτησή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας: «Η διοίκηση του Πυράσου ανακοινώνει την απόκτηση του Κωνσταντίνου Βουρδάκη. Ο ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 6 Νοεμβρίου 1996 κι αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Νίκης Βόλου, έπαιξε στην Κ20 της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, στους Νέους Αθλητές Νίκης και τη σεζόν 2014-15 στον Ηρακλή Βόλου».

Ο Ντίνος Βουρδάκης δήλωσε στον ιστότοπο της ομάδας: «Ξεκίνησα τη φετινή σεζόν προπονήσεις με τον Πύρασο και είμαι ενθουσιασμένος που μου δίνεται η δυνατότητα να αποτελέσω μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας του νομού μας που πέρυσι είχε μια πολύ καλή παρουσία στη Γ’ Εθνική. Δουλεύουμε εξαιρετικά για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί και είμαι χαρούμενος διότι από την πρώτη στιγμή, οι νέοι συμπαίκτες με αγκάλιασαν όπως και η τεχνική ηγεσία με τη διοίκηση. Για εμένα είναι μια καινούργια εμπειρία, ξεχωριστή και θέλω να δικαιώσω όσους με επέλεξαν για τον Πύρασο».

ΚΩΝ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου