ΤΟΠΙΚΟ

Στις επάλξεις και ο Παγασητικός

στις-επάλξεις-και-ο-παγασητικός-362978

Για τη νέα χρονιά και τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει στη νέα του ομάδα μίλησε ο τεχνικός της ομάδας Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος

Ξεκίνησε την προετοιμασία ενόψει της νέας χρονιάς ο Παγασητικός, την περασμένη Δευτέρα στο γήπεδο του Σαρακηνού, όπου και θα γίνουν όλες οι προπονήσεις. Η ομάδα των Αλυκών θα αγωνίζεται στο νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ και στον πάγκο της τη φετινή χρονιά θα βρίσκεται ο Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος.

Παράλληλα, από τη διοίκηση έγινε γνωστή η πρόσληψη του Παύλου Γεώργογλου ως προπονητή τερματοφυλάκων. Συγκεκριμένα: « Ο Α.Σ. Παγασητικός Αλυκών ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον κ. Παύλο Γεώργογλου σαν προπονητή τερματοφυλάκων. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

Ο προπονητής έκανε φανερές τις διαθέσεις του για την αλλαγή της λειτουργίας της ομάδας αλλά και τον πρωταγωνιστικό του σκοπό μέσω των πρώτων τεσσάρων μεταγραφών που ανακοινώθηκαν. Ο λόγος για τους Κώστα Ντελάκο, Στέλιο Καραμανιώλα, Θωμά Σίμο, Χάρη Καλαμπαλίκη και Κώστα Γάκια, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα ονόματα.
Από την ομάδα έχουν ήδη αποχωρήσει οι τερματοφύλακες Μπέικος και Πατρίκιος. Ο πρώτος επέστρεψε στο Σαρακηνό και ο δεύτερος θα μεταγραφεί στον Ολυμπιακό Αμπελιάς.

Ανδρουτσόπουλος: «Ικανοποιημένος από τους παίκτες»

Ο τεχνικός της ομάδας κ. Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας, για την επιλογή του κ. Γεώργογλου για τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων καθώς και για τις προκλήσεις που πιστεύει πως θα αντιμετωπίσει στη νέα του ομάδα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Καταρχήν όσον αφορά το ρόστερ είναι παιδιά τα οποία ξεκίνησαν την προσπάθεια από πέρσι και ήρθαν να τα πλαισιώσουν κάποιες ακόμα προσωπικές μου επιλογές πάντα σε συνεργασία με το ΔΣ. Υπάρχει ένα σύνολο ποδοσφαιριστών που έχουν την φιλοδοξία να πάνε ένα σκαλί παραπάνω το σύλλογο εκπληρώνοντας ένα όνειρο που έβαλε φέτος η διοίκηση. Η πρώτη μέρα κύλησε απόλυτα φυσιολογικά. Μέρα με τη μέρα θα ανεβάζουμε ρυθμούς με στόχο τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και σιγά – σιγά θα περνάμε και τακτικά κομμάτια για να αρχίσει να παίρνει αγωνιστική ταυτότητα η ομάδα. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη διάθεση των παικτών και ξέρουν και οι ίδιοι ότι μόνο κρατώντας τέτοια εικόνα μπορούμε να έχουμε ψηλούς στόχους σε ένα σύλλογο που η διοίκηση έχει προβλέψει να μην λείπει τίποτα από το αγωνιστικό τμήμα.

Οι προπονήσεις όλες θα γίνονται στο γήπεδο του Σαρακηνού που το βρήκαμε σε πολύ καλή κατάσταση. Η επιλογή του Παύλου Γεώργογλου έγινε μετά από κοινή επιλογή δική μου και της διοίκησης.

Το να θέλεις να γίνεις ένα με τα όνειρα των ανθρώπων που διοικούν τον Παγασητικό είναι από μόνο του πρόκληση γι’ αυτό και βρίσκομαι εδώ γιατί έτσι έχω μάθει, οι ομάδες μου να πρωταγωνιστούν.

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρόνια με υγεία σε όλους τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές του νομού με την ελπίδα να διεξαχθούν κανονικά τα πρωταθλήματα».

Η διοίκηση του Παγασητικού με το πέρας της πρώτης προπόνησης, ευχαρίστησε την ομάδα και τους ανθρώπους του Σαρακηνού για την άψογη φιλοξενία – συνεργασία.

ΚΩΝ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου