ΤΟΠΙΚΟ

Τριπλή ενίσχυση για τον Ερμή

τριπλή-ενίσχυση-για-τον-ερμή-361609

Δυνατά συνεχίζει να κινείται ο Ερμής στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς μετά την ανακοίνωση της σύναψης συνεργασίας με τον Δημήτρη Μασούρα, ακολούθησαν και αυτές του Νικόλαου Πινιάρη και του Νικόλαου Κιουρέτη.

Ο Μασούρας αποτελεί μια σημαντική επένδυση για το μέλλον της ομάδας του Ερμή, αφού είναι ένας ταλαντούχος μεσοεπιθετικός, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος, ο Μασούρας θα αγωνιστεί την ερχόμενη σεζόν με την 2 η ομάδα (ΜΙΚΤΟ), ωστόσο αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στην χρονιά να πάρει το βάπτισμα του πυρός και με την 1η.

Τα νέα αποκτήματα του συλλόγου Πινιάρης και Κιουρέτης είναι δυο ακόμη ταλαντούχα παιδιά, τα οποία όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Ερμή, θα αποτελέσουν μέρος του νεανικού ρόστερ της ομάδας. Ο πρώτος είναι ένας ποδοσφαιριστής με καλά στοιχεία στο επιθετικό κομμάτι, ο οποίος προέρχεται από την Αγία Άννα. Ο Κιουρέτης, από την άλλη είναι παίχτης που αγωνίζεται κυρίως στην δεξιά πτέρυγα και προέρχεται από τις ακαδημίες του σωματείου.

Η ανακοίνωση για τον Μασούρα: «Ο Α.Σ. ΕΡΜΗΣ Βόλου καλωσορίζει το νεαρό ποδοσφαιριστή Μασούρα Δημήτριο και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής Μασούρας Δημήτριος ανήκε μέχρι πρότινος στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου και εντάχθηκε στον Ερμή. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος τις 22/10/2003 και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή. Θα αγωνιστεί την αθλητική χρονιά 2017/2018 με την 2η ομάδα (ΜΙΚΤΟ), όπως και θα λάβει συμμετοχές στην 1η ομάδα στην ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣΘ στο Β’ τοπικό».

Η ανακοίνωση για τους Πινιάρη – Κιουρέτη: «Οι Πινιάρης Νικόλαος και Κιουρέτης Δημήτριος είναι δύο ακόμη νεαροί ποδοσφαιριστές που θα πλαισιώσουν το νεανικό ρόστερ της πρώτης ομάδας του Ερμή στο Β’ τοπικό.

Ο Νικόλαος Πινιάρης είναι γεννημένος τις 5/11/2001, επιθετικoγενής ποδοσφαιριστής και προέρχεται από την Αγία Άννα.

Ο Δημήτριος Κιουρέτης είναι γεννημένος τις 28/12/2001, αγωνίζεται κυρίως στην δεξιά πλευρά και προέρχεται μέσα από τα ίδια τμήματα υποδομής του συλλόγου του Ερμή.

Ο Α.Σ. ΕΡΜΗΣ Βόλου καλωσορίζει τους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές και τους εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στη νέα χρονιά».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου