ΤΟΠΙΚΟ

Για 20η χρονιά η Αγία Παρασκευή

για-20η-χρονιά-η-αγία-παρασκευή-353216

Τη Δευτέρα 28 Αυγούστου ξεκινά η προετοιμασία των αγωνιστικών τμημάτων της Σχολής Ποδοσφαίρου Αγίας Παρασκευής Βόλου, που μπαίνει στην 20ή χρονιά λειτουργία της, και σε ανακοίνωση της σχολής αναφέρεται ότι:

«Η φετινή χρονιά για τη σχολή μας ξεκινά με δύο πολύ σημαντικά γεγονότα. Το πρώτο είναι η μεγάλη μεταγραφική επιτυχία του Αλέξανδρου Κατράνη, ενός ποδοσφαιριστή που έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα στη Σχολή Ποδοσφαίρου Αγίας Παρασκευή Βόλους, όντας στην “οικογένειά” μας από τεσσερισήμισι ετών και για δέκα ολόκληρα χρόνια. Από την πρώτη μέρα εργάστηκε πολύ σκληρά και με συνέπεια, κάτω από τις οδηγίες των προπονητών μας, καταλήγοντας αυτές τις ημέρες να κάνει μία πολύ σπουδαία ευρωπαϊκή μεταγραφή, συνεχίζοντας την καριέρα του στη γαλλική Σεντ Ετιέν.

Όλοι οι αθλητές προπονητές και υπεύθυνοι της σχολής του ευχόμαστε να έχει πάντα υγεία και να συνεχίσει την καριέρα του, που δείχνει πως θα είναι μεγάλη, παραμένοντας το ίδιο σοβαρός, πειθαρχημένος κι αγωνιστής, όπως ήταν από την πρώτη μέρα που επισκέφτηκε τη σχολή μας.

Το δεύτερο γεγονός που συμπίπτει με μία χρονιά ορόσημο για μας, είναι η πολυεπίπεδη συνεργασία με την ομάδα ΝΠΣ ”Βόλος”, που θα αναβαθμίσει οργανωτικά κι αγωνιστικά τη Σχολή μας.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την νέα σεζόν, αυτή ξεκινά τη Δευτέρα 28 Αυγούστου, στις 9 το πρωί, για τα αγωνιστικά τμήματα και τα παιδιά που είναι γεννημένα τα έτη 2003, 2004, 2005 και 2006.

Οι προπονητές που θα αναλάβουν, αντίστοιχα, τα παραπάνω τμήματα είναι οι Λευτέρης Καλογήρου, Ντούσαν Πότσουτσα, Παντελής Βαρβέκης, Άγγελος Καρρόπουλος και οι Νίκος Σπυριδάκης, Θανάσης Δρόσος, Νίκος Μπράνος, Μανώλης Τρίμμης θα πλαισιώσουν το προπονητικό επιτελείο, αναλαμβάνοντας τα γκρουπ μικρότερων ηλικιών.

Επίσης, προπονητής στην ανδρική ομάδα συνεχίζει ο Στέλιος Μαλακασιώτης, προπονητής τερματοφυλάκων αναλαμβάνει ο Φίλιππος Μπολοβίνης και υπεύθυνος εκγύμνασης- φυσικής κατάστασης και αποκατάστασης συνεχίζει ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Απόστολος Καθηνιώτης».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου